UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique
Private companiesRailroad Transportation • UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

Contactgegevens UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: address, phone, fax, email, website, opening hours

UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

Regio (region): MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Adres (address): BOULEVARD EDMOND MACHTENS 79,1080, België

Telefoon (phone): 02 414 12 35 02 414 12 35

Fax (fax): 02 414 23 95 02 414 23 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique
Products information UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

BTW identificatienummer (tax): BE02194763183
Ondernemingsnummer: 1332061767
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique
(Get full report from official database of BE for UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique)

Aanvulling soorten activiteiten voor UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique
Addition kinds of activities for UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
239201. Kussens en kussens | Cushions and pillows
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
35450205. Eindmolens | End mills
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies

Werken bij UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique in sociale netwerken
Look for responds of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique in social networks

Lees alle opmerkingen voor UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Laat een reactie achter voor UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. Leave a respond for UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique. UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique op de google maps. Adres en contacten UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique
Location of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique on the google maps. Address and contacts of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique

Andere gerelateerde bedrijven als come UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: GARAGE DE WINNE | Renga & Chif | Corstiaens & Marcussen | Pypops - Briers N.V. | Garage De Zutter

Other related companies as UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique: GARAGE DE WINNE | Renga & Chif | Corstiaens & Marcussen | Pypops - Briers N.V. | Garage De Zutter

UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België. De volledige naam van het bedrijf is UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02194763183. Het bedrijf UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique bevindt zich op het adres: BOULEVARD EDMOND MACHTENS 79,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, openstaande posities, locatie van UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is a company, that was registered 2009 in MOLENBEEK-SAINT-JEAN region, Belgium. Full name of company is UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, company assigned to the tax number BE02194763183. The company UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is located at the address: BOULEVARD EDMOND MACHTENS 79,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique were not found.
The main activity of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique is not available. You also can look at reviews of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, open positions, location of UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, MOLENBEEK-SAINT-JEAN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, MOLENBEEK-SAINT-JEAN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UPP, Union des Editeurs de la Presse Périodique, employees, financial statistics.