CENTER-MAT MOUSCRON SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CENTER-MAT MOUSCRON SA
Private companiesReal Estate • CENTER-MAT MOUSCRON SA

Contactgegevens CENTER-MAT MOUSCRON SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTER-MAT MOUSCRON SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTER-MAT MOUSCRON SA

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Pater Damiaanstraat 7,7700, België

Telefoon (phone): 0800 900 38 0800 900 38

Fax (fax): +32 (53) 480-74-95 +32 (53) 480-74-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTER-MAT MOUSCRON SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTER-MAT MOUSCRON SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTER-MAT MOUSCRON SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTER-MAT MOUSCRON SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTER-MAT MOUSCRON SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTER-MAT MOUSCRON SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTER-MAT MOUSCRON SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTER-MAT MOUSCRON SA
Products information CENTER-MAT MOUSCRON SA

BTW identificatienummer (tax): BE06414611816
Ondernemingsnummer: 7630523681
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTER-MAT MOUSCRON SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTER-MAT MOUSCRON SA
(Get full report from official database of BE for CENTER-MAT MOUSCRON SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTER-MAT MOUSCRON SA
Addition kinds of activities for CENTER-MAT MOUSCRON SA

384501. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association

Werken bij CENTER-MAT MOUSCRON SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTER-MAT MOUSCRON SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTER-MAT MOUSCRON SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTER-MAT MOUSCRON SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van CENTER-MAT MOUSCRON SA in sociale netwerken
Look for responds of CENTER-MAT MOUSCRON SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTER-MAT MOUSCRON SA. Laat een reactie achter voor CENTER-MAT MOUSCRON SA. CENTER-MAT MOUSCRON SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTER-MAT MOUSCRON SA. Leave a respond for CENTER-MAT MOUSCRON SA. CENTER-MAT MOUSCRON SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTER-MAT MOUSCRON SA op de google maps. Adres en contacten CENTER-MAT MOUSCRON SA
Location of CENTER-MAT MOUSCRON SA on the google maps. Address and contacts of CENTER-MAT MOUSCRON SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTER-MAT MOUSCRON SA CENTER-MAT MOUSCRON SA: STOOPEN & MEEUS NV | Cura Thuisverpleging | Zawodny-Opar Halina Taalservice | Servais - Bureau | Romboux Inc

Other related companies as CENTER-MAT MOUSCRON SA: STOOPEN & MEEUS NV | Cura Thuisverpleging | Zawodny-Opar Halina Taalservice | Servais - Bureau | Romboux Inc

CENTER-MAT MOUSCRON SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTER-MAT MOUSCRON SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414611816. Het bedrijf CENTER-MAT MOUSCRON SA bevindt zich op het adres: Pater Damiaanstraat 7,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTER-MAT MOUSCRON SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTER-MAT MOUSCRON SA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTER-MAT MOUSCRON SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTER-MAT MOUSCRON SA, openstaande posities, locatie van CENTER-MAT MOUSCRON SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTER-MAT MOUSCRON SA is a company, that was registered 2002 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is CENTER-MAT MOUSCRON SA, company assigned to the tax number BE06414611816. The company CENTER-MAT MOUSCRON SA is located at the address: Pater Damiaanstraat 7,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTER-MAT MOUSCRON SA were not found.
The main activity of CENTER-MAT MOUSCRON SA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTER-MAT MOUSCRON SA is not available. You also can look at reviews of CENTER-MAT MOUSCRON SA, open positions, location of CENTER-MAT MOUSCRON SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTER-MAT MOUSCRON SA, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTER-MAT MOUSCRON SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTER-MAT MOUSCRON SA, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTER-MAT MOUSCRON SA, employees, financial statistics.