Muziekhandel Th Van Sas BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Muziekhandel Th Van Sas BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Muziekhandel Th Van Sas BVBA

Contactgegevens Muziekhandel Th Van Sas BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muziekhandel Th Van Sas BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muziekhandel Th Van Sas BVBA

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): de Merodelei 75,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 20 14 014 41 20 14

Fax (fax): +32 (86) 316-68-23 +32 (86) 316-68-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muziekhandel Th Van Sas BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muziekhandel Th Van Sas BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muziekhandel Th Van Sas BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muziekhandel Th Van Sas BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muziekhandel Th Van Sas BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muziekhandel Th Van Sas BVBA
Products information Muziekhandel Th Van Sas BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02170318603
Ondernemingsnummer: 4277221679
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Muziekhandel Th Van Sas BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muziekhandel Th Van Sas BVBA
(Get full report from official database of BE for Muziekhandel Th Van Sas BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muziekhandel Th Van Sas BVBA
Addition kinds of activities for Muziekhandel Th Van Sas BVBA

20489911. Vee feeds | Livestock feeds
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
34829907. Shot, lead | Shot, lead
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
50510102. Kabel draad | Cable, wire
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)

Werken bij Muziekhandel Th Van Sas BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muziekhandel Th Van Sas BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Muziekhandel Th Van Sas BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Muziekhandel Th Van Sas BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Laat een reactie achter voor Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Muziekhandel Th Van Sas BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Leave a respond for Muziekhandel Th Van Sas BVBA. Muziekhandel Th Van Sas BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muziekhandel Th Van Sas BVBA op de google maps. Adres en contacten Muziekhandel Th Van Sas BVBA
Location of Muziekhandel Th Van Sas BVBA on the google maps. Address and contacts of Muziekhandel Th Van Sas BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Muziekhandel Th Van Sas BVBA Muziekhandel Th Van Sas BVBA: Profabel Semlex SA | Valo BVBA | West Littoral (Agence) NV | T-COMMUNICATION NV | Mipes Medical

Other related companies as Muziekhandel Th Van Sas BVBA: Profabel Semlex SA | Valo BVBA | West Littoral (Agence) NV | T-COMMUNICATION NV | Mipes Medical

Muziekhandel Th Van Sas BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Muziekhandel Th Van Sas BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170318603. Het bedrijf Muziekhandel Th Van Sas BVBA bevindt zich op het adres: de Merodelei 75,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Muziekhandel Th Van Sas BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Muziekhandel Th Van Sas BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muziekhandel Th Van Sas BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muziekhandel Th Van Sas BVBA, openstaande posities, locatie van Muziekhandel Th Van Sas BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Muziekhandel Th Van Sas BVBA is a company, that was registered 2014 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Muziekhandel Th Van Sas BVBA, company assigned to the tax number BE02170318603. The company Muziekhandel Th Van Sas BVBA is located at the address: de Merodelei 75,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Muziekhandel Th Van Sas BVBA were not found.
The main activity of Muziekhandel Th Van Sas BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Muziekhandel Th Van Sas BVBA is not available. You also can look at reviews of Muziekhandel Th Van Sas BVBA, open positions, location of Muziekhandel Th Van Sas BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muziekhandel Th Van Sas BVBA, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muziekhandel Th Van Sas BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muziekhandel Th Van Sas BVBA, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muziekhandel Th Van Sas BVBA, employees, financial statistics.