AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

Contactgegevens AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

Regio (region): Mons (Maisières), België

Adres (address): Rue Grande 193B,7020, België

Telefoon (phone): 065 73 94 00 065 73 94 00

Fax (fax): +32 (67) 319-20-52 +32 (67) 319-20-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM
Products information AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01112335205
Ondernemingsnummer: 5139648437
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM
(Get full report from official database of BE for AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM
Addition kinds of activities for AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

131101. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques

Werken bij AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Laat een reactie achter voor AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. Leave a respond for AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM. AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM op de google maps. Adres en contacten AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM
Location of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM on the google maps. Address and contacts of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: BETH JEAN PIERRE SPRL | De Beiaard | De Wolf F & Co NV | CONTIMAC BVBA | FRANTSCHACH PACKAGING HOLDING BELGIUM

Other related companies as AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM: BETH JEAN PIERRE SPRL | De Beiaard | De Wolf F & Co NV | CONTIMAC BVBA | FRANTSCHACH PACKAGING HOLDING BELGIUM

AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Mons (Maisières), België. De volledige naam van het bedrijf is AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01112335205. Het bedrijf AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM bevindt zich op het adres: Rue Grande 193B,7020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, openstaande posities, locatie van AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is a company, that was registered 1987 in Mons (Maisières) region, Belgium. Full name of company is AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, company assigned to the tax number BE01112335205. The company AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is located at the address: Rue Grande 193B,7020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM were not found.
The main activity of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM is not available. You also can look at reviews of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, open positions, location of AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, Mons (Maisières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, Mons (Maisières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUCTIONS MONSANTIC. COM BELGIUM, employees, financial statistics.