Poly Product S.P.R.L.

Contactgegevens Poly Product S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poly Product S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poly Product S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Lavoisier 29, B-1300 Wavre, België

Telefoon (phone): (010) 229672 (010) 229672

Fax (fax): (010) 224991 (010) 224991

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poly Product S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poly Product S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poly Product S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poly Product S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poly Product S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poly Product S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poly Product S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poly Product S.P.R.L.
Products information Poly Product S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04337097167
Ondernemingsnummer: 4520294189
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Poly Product S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poly Product S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Poly Product S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poly Product S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Poly Product S.P.R.L.

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)

Werken bij Poly Product S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poly Product S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poly Product S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poly Product S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

Zoek naar antwoorden van Poly Product S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Poly Product S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poly Product S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Poly Product S.P.R.L.. Poly Product S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poly Product S.P.R.L.. Leave a respond for Poly Product S.P.R.L.. Poly Product S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poly Product S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Poly Product S.P.R.L.
Location of Poly Product S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Poly Product S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Poly Product S.P.R.L. Poly Product S.P.R.L.: Autometal Van Broeck BVBA | Acobo NV | Entreprises Générales Paul Coppin S.A. | Quaker Council for European Affairs | Sofico

Other related companies as Poly Product S.P.R.L.: Autometal Van Broeck BVBA | Acobo NV | Entreprises Générales Paul Coppin S.A. | Quaker Council for European Affairs | Sofico

Poly Product S.P.R.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Poly Product S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04337097167. Het bedrijf Poly Product S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Lavoisier 29, B-1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Poly Product S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poly Product S.P.R.L. is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poly Product S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poly Product S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Poly Product S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Poly Product S.P.R.L. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Poly Product S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04337097167. The company Poly Product S.P.R.L. is located at the address: Avenue Lavoisier 29, B-1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Poly Product S.P.R.L. were not found.
The main activity of Poly Product S.P.R.L. is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Poly Product S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Poly Product S.P.R.L., open positions, location of Poly Product S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poly Product S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poly Product S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poly Product S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poly Product S.P.R.L., employees, financial statistics.