D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV

Contactgegevens D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Burgstraat 20-22,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 14 40 09 224 14 40

Fax (fax): 09 225 04 14 09 225 04 14

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV
Products information D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV
(Get full report from official database of BE for D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV
Addition kinds of activities for D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV

20529905. koekjes | Cookies
24310000. Millwork | Millwork
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
39420100. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
52610205. Bovenste bodem | Top soil
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Laat een reactie achter voor D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. Leave a respond for D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV. D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV op de google maps. Adres en contacten D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV
Location of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV on the google maps. Address and contacts of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: Dickx C | HELIOS **** | Bishop Tailors | Baeyens-Coenjaerts-Van Hoeck | Flandria Rent N.V.

Other related companies as D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV: Dickx C | HELIOS **** | Bishop Tailors | Baeyens-Coenjaerts-Van Hoeck | Flandria Rent N.V.

D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV bevindt zich op het adres: Burgstraat 20-22,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, openstaande posities, locatie van D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is a company, that was registered 2000 in Gent region, Belgium. Full name of company is D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, company assigned to the tax number BE06773864746. The company D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is located at the address: Burgstraat 20-22,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV were not found.
The main activity of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV is not available. You also can look at reviews of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, open positions, location of D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.V.C.-VERKOOPZAAL GALERIJ NV, employees, financial statistics.