Air Terminal Publicity N.V.

Contactgegevens Air Terminal Publicity N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Air Terminal Publicity N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Air Terminal Publicity N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Luchthaven B104 Aankomsthal Brussel, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7200279 (02) 7200279

Fax (fax): (02) 7532040 (02) 7532040

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Air Terminal Publicity N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Air Terminal Publicity N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Air Terminal Publicity N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Air Terminal Publicity N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Air Terminal Publicity N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Air Terminal Publicity N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Air Terminal Publicity N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Air Terminal Publicity N.V.
Products information Air Terminal Publicity N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03379638671
Ondernemingsnummer: 6113861083
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Air Terminal Publicity N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Air Terminal Publicity N.V.
(Get full report from official database of BE for Air Terminal Publicity N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Air Terminal Publicity N.V.
Addition kinds of activities for Air Terminal Publicity N.V.

635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
27419902. Catalogi: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Catalogs: publishing only, not printed on site
50210105. lockers | Lockers
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized

Werken bij Air Terminal Publicity N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Air Terminal Publicity N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Air Terminal Publicity N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Air Terminal Publicity N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van Air Terminal Publicity N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Air Terminal Publicity N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Air Terminal Publicity N.V.. Laat een reactie achter voor Air Terminal Publicity N.V.. Air Terminal Publicity N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Air Terminal Publicity N.V.. Leave a respond for Air Terminal Publicity N.V.. Air Terminal Publicity N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Air Terminal Publicity N.V. op de google maps. Adres en contacten Air Terminal Publicity N.V.
Location of Air Terminal Publicity N.V. on the google maps. Address and contacts of Air Terminal Publicity N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Air Terminal Publicity N.V. Air Terminal Publicity N.V.: IMPRIMERIE HENROTTE SA | Bureau Roland BVBA | Beh.Imm.Exp. | VAN DEN BROECK | PIERY GAROT

Other related companies as Air Terminal Publicity N.V.: IMPRIMERIE HENROTTE SA | Bureau Roland BVBA | Beh.Imm.Exp. | VAN DEN BROECK | PIERY GAROT

Air Terminal Publicity N.V. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Air Terminal Publicity N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379638671. Het bedrijf Air Terminal Publicity N.V. bevindt zich op het adres: Luchthaven B104 Aankomsthal Brussel, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Air Terminal Publicity N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Air Terminal Publicity N.V. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Air Terminal Publicity N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Air Terminal Publicity N.V., openstaande posities, locatie van Air Terminal Publicity N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Air Terminal Publicity N.V. is a company, that was registered 2002 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Air Terminal Publicity N.V., company assigned to the tax number BE03379638671. The company Air Terminal Publicity N.V. is located at the address: Luchthaven B104 Aankomsthal Brussel, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Air Terminal Publicity N.V. were not found.
The main activity of Air Terminal Publicity N.V. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Air Terminal Publicity N.V. is not available. You also can look at reviews of Air Terminal Publicity N.V., open positions, location of Air Terminal Publicity N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Air Terminal Publicity N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Air Terminal Publicity N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Air Terminal Publicity N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Air Terminal Publicity N.V., employees, financial statistics.