N.V.POWERTOOLS

Contactgegevens N.V.POWERTOOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.V.POWERTOOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.V.POWERTOOLS

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, Brabant 1600 - BE, België

Adres (address): Dauw en Defossezlaan,61B, België

Telefoon (phone): 03223057832 03223057832

Fax (fax): +32 (3) 871-21-68 +32 (3) 871-21-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.V.POWERTOOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.V.POWERTOOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.V.POWERTOOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.V.POWERTOOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.V.POWERTOOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.V.POWERTOOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.V.POWERTOOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.V.POWERTOOLS
Products information N.V.POWERTOOLS

BTW identificatienummer (tax): BE09935455322
Ondernemingsnummer: 2181030273
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in N.V.POWERTOOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.V.POWERTOOLS
(Get full report from official database of BE for N.V.POWERTOOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.V.POWERTOOLS
Addition kinds of activities for N.V.POWERTOOLS

28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij N.V.POWERTOOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.V.POWERTOOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.V.POWERTOOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.V.POWERTOOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van N.V.POWERTOOLS in sociale netwerken
Look for responds of N.V.POWERTOOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.V.POWERTOOLS. Laat een reactie achter voor N.V.POWERTOOLS. N.V.POWERTOOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.V.POWERTOOLS. Leave a respond for N.V.POWERTOOLS. N.V.POWERTOOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.V.POWERTOOLS op de google maps. Adres en contacten N.V.POWERTOOLS
Location of N.V.POWERTOOLS on the google maps. Address and contacts of N.V.POWERTOOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come N.V.POWERTOOLS N.V.POWERTOOLS: Mise en Scène | FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN | Syndicat d'Initiative ASBL | H.I.N.T. BVBA | Goderis-Verhaeghe B.V.B.A.

Other related companies as N.V.POWERTOOLS: Mise en Scène | FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN | Syndicat d'Initiative ASBL | H.I.N.T. BVBA | Goderis-Verhaeghe B.V.B.A.

N.V.POWERTOOLS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, Brabant 1600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is N.V.POWERTOOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09935455322. Het bedrijf N.V.POWERTOOLS bevindt zich op het adres: Dauw en Defossezlaan,61B. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in N.V.POWERTOOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.V.POWERTOOLS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.V.POWERTOOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.V.POWERTOOLS, openstaande posities, locatie van N.V.POWERTOOLS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.V.POWERTOOLS is a company, that was registered 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, Brabant 1600 - BE region, Belgium. Full name of company is N.V.POWERTOOLS, company assigned to the tax number BE09935455322. The company N.V.POWERTOOLS is located at the address: Dauw en Defossezlaan,61B. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in N.V.POWERTOOLS were not found.
The main activity of N.V.POWERTOOLS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of N.V.POWERTOOLS is not available. You also can look at reviews of N.V.POWERTOOLS, open positions, location of N.V.POWERTOOLS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.V.POWERTOOLS, Sint-Pieters-Leeuw, Brabant 1600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.V.POWERTOOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.V.POWERTOOLS, Sint-Pieters-Leeuw, Brabant 1600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.V.POWERTOOLS, employees, financial statistics.