ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

Contactgegevens ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Adres (address): Raamstraat 21,2221, België

Telefoon (phone): 0478 31 05 11; 015 22 51 91 0478 31 05 11; 015 22 51 91

Fax (fax): +32 (9) 822-59-73 +32 (9) 822-59-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN
Products information ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02304077148
Ondernemingsnummer: 9700897216
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN
(Get full report from official database of BE for ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN
Addition kinds of activities for ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
138902. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.

Werken bij ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Laat een reactie achter voor ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. Leave a respond for ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN. ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN op de google maps. Adres en contacten ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN
Location of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN on the google maps. Address and contacts of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: De Schuyter | Haegebaert NV | Goldset B.V.B.A. | Dialogue | Love Cadeau Import

Other related companies as ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN: De Schuyter | Haegebaert NV | Goldset B.V.B.A. | Dialogue | Love Cadeau Import

ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Booischot), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02304077148. Het bedrijf ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN bevindt zich op het adres: Raamstraat 21,2221. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, openstaande posities, locatie van ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is a company, that was registered 2003 in Heist-op-den-Berg (Booischot) region, Belgium. Full name of company is ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, company assigned to the tax number BE02304077148. The company ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is located at the address: Raamstraat 21,2221. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN were not found.
The main activity of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN is not available. You also can look at reviews of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, open positions, location of ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, Heist-op-den-Berg (Booischot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, Heist-op-den-Berg (Booischot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. BOUW- EN RENOVATIEWERKEN, employees, financial statistics.