AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.

Contactgegevens AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nieuwe Kaai 31, B-2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): (014) 424378 (014) 424378

Fax (fax): (014) 420249 (014) 420249

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.
Products information AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05315704345
Ondernemingsnummer: 8367431640
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.
(Get full report from official database of BE for AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.
Addition kinds of activities for AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.

461300. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
51590403. Woltoppen | Wool tops
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. in sociale netwerken
Look for responds of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Laat een reactie achter voor AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. Leave a respond for AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.. AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. op de google maps. Adres en contacten AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.
Location of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. on the google maps. Address and contacts of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: Will-Pharma | Instant A | Hubrechts J | European Express Organisation | 2 support

Other related companies as AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V.: Will-Pharma | Instant A | Hubrechts J | European Express Organisation | 2 support

AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05315704345. Het bedrijf AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. bevindt zich op het adres: Nieuwe Kaai 31, B-2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., openstaande posities, locatie van AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., company assigned to the tax number BE05315704345. The company AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is located at the address: Nieuwe Kaai 31, B-2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. were not found.
The main activity of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. is not available. You also can look at reviews of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., open positions, location of AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AITE Alg. Installatie Techniek en Elektra N.V., employees, financial statistics.