WALTER BENJAMIN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • WALTER BENJAMIN
Private companiesMetal Mining • WALTER BENJAMIN

Contactgegevens WALTER BENJAMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER BENJAMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER BENJAMIN

Regio (region): BRUXELLES, 1050 - BE, België

Adres (address): 316 Galerie De La Toison Dor, België

Telefoon (phone): +32 (50) 110-13-27 +32 (50) 110-13-27

Fax (fax): 3225021019 3225021019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER BENJAMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER BENJAMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER BENJAMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER BENJAMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER BENJAMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER BENJAMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER BENJAMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER BENJAMIN
Products information WALTER BENJAMIN

BTW identificatienummer (tax): BE08069976806
Ondernemingsnummer: 5580200195
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in WALTER BENJAMIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER BENJAMIN
(Get full report from official database of BE for WALTER BENJAMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER BENJAMIN
Addition kinds of activities for WALTER BENJAMIN

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
599500. Optische goederen winkels | Optical goods stores
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij WALTER BENJAMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER BENJAMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER BENJAMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER BENJAMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van WALTER BENJAMIN in sociale netwerken
Look for responds of WALTER BENJAMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER BENJAMIN. Laat een reactie achter voor WALTER BENJAMIN. WALTER BENJAMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER BENJAMIN. Leave a respond for WALTER BENJAMIN. WALTER BENJAMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER BENJAMIN op de google maps. Adres en contacten WALTER BENJAMIN
Location of WALTER BENJAMIN on the google maps. Address and contacts of WALTER BENJAMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER BENJAMIN WALTER BENJAMIN: Meubles Bentz | VAN LOY DAKWERKEN | Batis Art SPRL | KANTOORINRICHTING STULENS NV | AA Fest

Other related companies as WALTER BENJAMIN: Meubles Bentz | VAN LOY DAKWERKEN | Batis Art SPRL | KANTOORINRICHTING STULENS NV | AA Fest

WALTER BENJAMIN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER BENJAMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08069976806. Het bedrijf WALTER BENJAMIN bevindt zich op het adres: 316 Galerie De La Toison Dor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in WALTER BENJAMIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER BENJAMIN is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER BENJAMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER BENJAMIN, openstaande posities, locatie van WALTER BENJAMIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WALTER BENJAMIN is a company, that was registered 2018 in BRUXELLES, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is WALTER BENJAMIN, company assigned to the tax number BE08069976806. The company WALTER BENJAMIN is located at the address: 316 Galerie De La Toison Dor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in WALTER BENJAMIN were not found.
The main activity of WALTER BENJAMIN is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER BENJAMIN is not available. You also can look at reviews of WALTER BENJAMIN, open positions, location of WALTER BENJAMIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER BENJAMIN, BRUXELLES, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER BENJAMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER BENJAMIN, BRUXELLES, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER BENJAMIN, employees, financial statistics.