Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Algemene Bouwonderneming Van Der Steen
Private companiesCoal Mining • Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

Contactgegevens Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

Regio (region): Herent (Veltem-Beisem), België

Adres (address): Kerkstraat 12,3020, België

Telefoon (phone): 016 48 94 17 016 48 94 17

Fax (fax): 016 49 01 66 016 49 01 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouwonderneming Van Der Steen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouwonderneming Van Der Steen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouwonderneming Van Der Steen
Products information Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

BTW identificatienummer (tax): BE06984252929
Ondernemingsnummer: 8773651123
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Algemene Bouwonderneming Van Der Steen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouwonderneming Van Der Steen
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouwonderneming Van Der Steen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouwonderneming Van Der Steen
Addition kinds of activities for Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
35550601. Collating machines voor drukwerk en boekbinding | Collating machines for printing and bookbinding
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment

Werken bij Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Laat een reactie achter voor Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Algemene Bouwonderneming Van Der Steen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Leave a respond for Algemene Bouwonderneming Van Der Steen. Algemene Bouwonderneming Van Der Steen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouwonderneming Van Der Steen op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouwonderneming Van Der Steen
Location of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouwonderneming Van Der Steen Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: Vandenbulcke BVBA | Okay | Future Design Borduurwerken | LA TOITURE L.J. AERTS SA | Benjamin Van Der Zalm

Other related companies as Algemene Bouwonderneming Van Der Steen: Vandenbulcke BVBA | Okay | Future Design Borduurwerken | LA TOITURE L.J. AERTS SA | Benjamin Van Der Zalm

Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Herent (Veltem-Beisem), België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984252929. Het bedrijf Algemene Bouwonderneming Van Der Steen bevindt zich op het adres: Kerkstraat 12,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Algemene Bouwonderneming Van Der Steen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, openstaande posities, locatie van Algemene Bouwonderneming Van Der Steen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is a company, that was registered 2001 in Herent (Veltem-Beisem) region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, company assigned to the tax number BE06984252929. The company Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is located at the address: Kerkstraat 12,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Algemene Bouwonderneming Van Der Steen were not found.
The main activity of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, open positions, location of Algemene Bouwonderneming Van Der Steen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, Herent (Veltem-Beisem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, Herent (Veltem-Beisem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouwonderneming Van Der Steen, employees, financial statistics.