DU PONT/AUTOVAK

Contactgegevens DU PONT/AUTOVAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DU PONT/AUTOVAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DU PONT/AUTOVAK

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): De Villermontstraat 32,2550, België

Telefoon (phone): 03 450 93 92 03 450 93 92

Fax (fax): 03 450 93 91 03 450 93 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DU PONT/AUTOVAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DU PONT/AUTOVAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DU PONT/AUTOVAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DU PONT/AUTOVAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DU PONT/AUTOVAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DU PONT/AUTOVAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DU PONT/AUTOVAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DU PONT/AUTOVAK
Products information DU PONT/AUTOVAK

BTW identificatienummer (tax): BE05244567871
Ondernemingsnummer: 5612335205
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DU PONT/AUTOVAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DU PONT/AUTOVAK
(Get full report from official database of BE for DU PONT/AUTOVAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DU PONT/AUTOVAK
Addition kinds of activities for DU PONT/AUTOVAK

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
244101. Dozen, hout | Boxes, wood
344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
36990605. Verlengsnoeren | Extension cords
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
73810100. Wachtdiensten | Guard services
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij DU PONT/AUTOVAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DU PONT/AUTOVAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DU PONT/AUTOVAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DU PONT/AUTOVAK. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DU PONT/AUTOVAK in sociale netwerken
Look for responds of DU PONT/AUTOVAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DU PONT/AUTOVAK. Laat een reactie achter voor DU PONT/AUTOVAK. DU PONT/AUTOVAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DU PONT/AUTOVAK. Leave a respond for DU PONT/AUTOVAK. DU PONT/AUTOVAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DU PONT/AUTOVAK op de google maps. Adres en contacten DU PONT/AUTOVAK
Location of DU PONT/AUTOVAK on the google maps. Address and contacts of DU PONT/AUTOVAK

Andere gerelateerde bedrijven als come DU PONT/AUTOVAK DU PONT/AUTOVAK: Euro Computer Technology SPRL | Debrabandere C | Finishing Touch C.D.P. N.V. | GEOFAIR | LATEXCO NV

Other related companies as DU PONT/AUTOVAK: Euro Computer Technology SPRL | Debrabandere C | Finishing Touch C.D.P. N.V. | GEOFAIR | LATEXCO NV

DU PONT/AUTOVAK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is DU PONT/AUTOVAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05244567871. Het bedrijf DU PONT/AUTOVAK bevindt zich op het adres: De Villermontstraat 32,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DU PONT/AUTOVAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DU PONT/AUTOVAK is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DU PONT/AUTOVAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DU PONT/AUTOVAK, openstaande posities, locatie van DU PONT/AUTOVAK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DU PONT/AUTOVAK is a company, that was registered 1985 in Kontich region, Belgium. Full name of company is DU PONT/AUTOVAK, company assigned to the tax number BE05244567871. The company DU PONT/AUTOVAK is located at the address: De Villermontstraat 32,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DU PONT/AUTOVAK were not found.
The main activity of DU PONT/AUTOVAK is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DU PONT/AUTOVAK is not available. You also can look at reviews of DU PONT/AUTOVAK, open positions, location of DU PONT/AUTOVAK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DU PONT/AUTOVAK, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DU PONT/AUTOVAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DU PONT/AUTOVAK, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DU PONT/AUTOVAK, employees, financial statistics.