BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Contactgegevens BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Trappé 9,4000, België

Telefoon (phone): 04 220 88 30 04 220 88 30

Fax (fax): 04 222 01 80; 04 223 58 06 04 222 01 80; 04 223 58 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Products information BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08765686035
Ondernemingsnummer: 7714019775
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Addition kinds of activities for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
17810000. Waterboren | Water well drilling
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation

Werken bij BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Leave a respond for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: Maes Jean & Zoon BVBA | Azo NV | WORLD PACK BRUSSELS NV | ADS Services bvba | Dhondt, Steven

Other related companies as BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: Maes Jean & Zoon BVBA | Azo NV | WORLD PACK BRUSSELS NV | ADS Services bvba | Dhondt, Steven

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08765686035. Het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Trappé 9,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is a company, that was registered 2017 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, company assigned to the tax number BE08765686035. The company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is located at the address: Rue Trappé 9,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL were not found.
The main activity of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, open positions, location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, employees, financial statistics.