BVBA STUDIO ANGO DTP

Contactgegevens BVBA STUDIO ANGO DTP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA STUDIO ANGO DTP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA STUDIO ANGO DTP

Regio (region): OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE, België

Adres (address): OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE België

Telefoon (phone): 003289362183 003289362183

Fax (fax): +32 (67) 365-16-38 +32 (67) 365-16-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA STUDIO ANGO DTP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA STUDIO ANGO DTP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA STUDIO ANGO DTP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA STUDIO ANGO DTP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA STUDIO ANGO DTP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA STUDIO ANGO DTP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA STUDIO ANGO DTP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA STUDIO ANGO DTP
Products information BVBA STUDIO ANGO DTP

BTW identificatienummer (tax): BE01154357910
Ondernemingsnummer: 8469879150
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BVBA STUDIO ANGO DTP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA STUDIO ANGO DTP
(Get full report from official database of BE for BVBA STUDIO ANGO DTP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA STUDIO ANGO DTP
Addition kinds of activities for BVBA STUDIO ANGO DTP

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
335399. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
20480100. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij BVBA STUDIO ANGO DTP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA STUDIO ANGO DTP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA STUDIO ANGO DTP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA STUDIO ANGO DTP. Looking for open vacancies in other companies

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van BVBA STUDIO ANGO DTP in sociale netwerken
Look for responds of BVBA STUDIO ANGO DTP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA STUDIO ANGO DTP. Laat een reactie achter voor BVBA STUDIO ANGO DTP. BVBA STUDIO ANGO DTP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA STUDIO ANGO DTP. Leave a respond for BVBA STUDIO ANGO DTP. BVBA STUDIO ANGO DTP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA STUDIO ANGO DTP op de google maps. Adres en contacten BVBA STUDIO ANGO DTP
Location of BVBA STUDIO ANGO DTP on the google maps. Address and contacts of BVBA STUDIO ANGO DTP

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA STUDIO ANGO DTP BVBA STUDIO ANGO DTP: Antwerp-Tax NV | Nys Machinery Equipment | Honingbedrijf Weyn's | Alcyane | D M TOTAALTIMMER BVBA

Other related companies as BVBA STUDIO ANGO DTP: Antwerp-Tax NV | Nys Machinery Equipment | Honingbedrijf Weyn's | Alcyane | D M TOTAALTIMMER BVBA

BVBA STUDIO ANGO DTP is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA STUDIO ANGO DTP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01154357910. Het bedrijf BVBA STUDIO ANGO DTP bevindt zich op het adres: OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BVBA STUDIO ANGO DTP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA STUDIO ANGO DTP is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA STUDIO ANGO DTP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA STUDIO ANGO DTP, openstaande posities, locatie van BVBA STUDIO ANGO DTP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA STUDIO ANGO DTP is a company, that was registered 1987 in OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE region, Belgium. Full name of company is BVBA STUDIO ANGO DTP, company assigned to the tax number BE01154357910. The company BVBA STUDIO ANGO DTP is located at the address: OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BVBA STUDIO ANGO DTP were not found.
The main activity of BVBA STUDIO ANGO DTP is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA STUDIO ANGO DTP is not available. You also can look at reviews of BVBA STUDIO ANGO DTP, open positions, location of BVBA STUDIO ANGO DTP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA STUDIO ANGO DTP, OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA STUDIO ANGO DTP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA STUDIO ANGO DTP, OUDE HOSTARTSTRAAT 36 - GENK LM BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA STUDIO ANGO DTP, employees, financial statistics.