QUALITY & SOUND SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • QUALITY & SOUND SPRL
Private companiesFood Stores • QUALITY & SOUND SPRL

Contactgegevens QUALITY & SOUND SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALITY & SOUND SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALITY & SOUND SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 736A,1410, België

Telefoon (phone): 02 385 09 70 02 385 09 70

Fax (fax): +32 (53) 335-88-40 +32 (53) 335-88-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALITY & SOUND SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALITY & SOUND SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALITY & SOUND SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALITY & SOUND SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALITY & SOUND SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALITY & SOUND SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALITY & SOUND SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALITY & SOUND SPRL
Products information QUALITY & SOUND SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01143646240
Ondernemingsnummer: 1973937988
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in QUALITY & SOUND SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALITY & SOUND SPRL
(Get full report from official database of BE for QUALITY & SOUND SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALITY & SOUND SPRL
Addition kinds of activities for QUALITY & SOUND SPRL

3575. Computer terminals | Computer terminals
262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
971100. nationale veiligheid | National security
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair

Werken bij QUALITY & SOUND SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALITY & SOUND SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALITY & SOUND SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALITY & SOUND SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van QUALITY & SOUND SPRL in sociale netwerken
Look for responds of QUALITY & SOUND SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALITY & SOUND SPRL. Laat een reactie achter voor QUALITY & SOUND SPRL. QUALITY & SOUND SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALITY & SOUND SPRL. Leave a respond for QUALITY & SOUND SPRL. QUALITY & SOUND SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALITY & SOUND SPRL op de google maps. Adres en contacten QUALITY & SOUND SPRL
Location of QUALITY & SOUND SPRL on the google maps. Address and contacts of QUALITY & SOUND SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALITY & SOUND SPRL QUALITY & SOUND SPRL: Accountantskantoor Koevoets & Partners nv NV | Poncelet Jean-Pierre | Récup'Tout | Disaghor NV | Jochems Gebr NV

Other related companies as QUALITY & SOUND SPRL: Accountantskantoor Koevoets & Partners nv NV | Poncelet Jean-Pierre | Récup'Tout | Disaghor NV | Jochems Gebr NV

QUALITY & SOUND SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALITY & SOUND SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143646240. Het bedrijf QUALITY & SOUND SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 736A,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in QUALITY & SOUND SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUALITY & SOUND SPRL is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALITY & SOUND SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALITY & SOUND SPRL, openstaande posities, locatie van QUALITY & SOUND SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUALITY & SOUND SPRL is a company, that was registered 2005 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is QUALITY & SOUND SPRL, company assigned to the tax number BE01143646240. The company QUALITY & SOUND SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 736A,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in QUALITY & SOUND SPRL were not found.
The main activity of QUALITY & SOUND SPRL is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALITY & SOUND SPRL is not available. You also can look at reviews of QUALITY & SOUND SPRL, open positions, location of QUALITY & SOUND SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALITY & SOUND SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALITY & SOUND SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALITY & SOUND SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALITY & SOUND SPRL, employees, financial statistics.