AALBRECHT/BUROCENTER-A12

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • AALBRECHT/BUROCENTER-A12
Private companiesLeather and Leather Products • AALBRECHT/BUROCENTER-A12

Contactgegevens AALBRECHT/BUROCENTER-A12: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AALBRECHT/BUROCENTER-A12: address, phone, fax, email, website, opening hours

AALBRECHT/BUROCENTER-A12

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Boomsesteenweg 71B,2630, België

Telefoon (phone): 03 877 15 15 03 877 15 15

Fax (fax): +32 (60) 249-52-64 +32 (60) 249-52-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AALBRECHT/BUROCENTER-A12: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AALBRECHT/BUROCENTER-A12"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AALBRECHT/BUROCENTER-A12"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AALBRECHT/BUROCENTER-A12, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AALBRECHT/BUROCENTER-A12, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AALBRECHT/BUROCENTER-A12
Products information AALBRECHT/BUROCENTER-A12

BTW identificatienummer (tax): BE08019714355
Ondernemingsnummer: 9714630126
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AALBRECHT/BUROCENTER-A12 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AALBRECHT/BUROCENTER-A12
(Get full report from official database of BE for AALBRECHT/BUROCENTER-A12)

Aanvulling soorten activiteiten voor AALBRECHT/BUROCENTER-A12
Addition kinds of activities for AALBRECHT/BUROCENTER-A12

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
25150205. Lente kussens | Spring cushions
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery

Werken bij AALBRECHT/BUROCENTER-A12: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AALBRECHT/BUROCENTER-A12: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

Zoek naar antwoorden van AALBRECHT/BUROCENTER-A12 in sociale netwerken
Look for responds of AALBRECHT/BUROCENTER-A12 in social networks

Lees alle opmerkingen voor AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Laat een reactie achter voor AALBRECHT/BUROCENTER-A12. AALBRECHT/BUROCENTER-A12 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AALBRECHT/BUROCENTER-A12. Leave a respond for AALBRECHT/BUROCENTER-A12. AALBRECHT/BUROCENTER-A12 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AALBRECHT/BUROCENTER-A12 op de google maps. Adres en contacten AALBRECHT/BUROCENTER-A12
Location of AALBRECHT/BUROCENTER-A12 on the google maps. Address and contacts of AALBRECHT/BUROCENTER-A12

Andere gerelateerde bedrijven als come AALBRECHT/BUROCENTER-A12 AALBRECHT/BUROCENTER-A12: Trapmann NV | Bocomp | Van de Cappelle P | Cemtac N.V. | Omco Air Treatment N.V.

Other related companies as AALBRECHT/BUROCENTER-A12: Trapmann NV | Bocomp | Van de Cappelle P | Cemtac N.V. | Omco Air Treatment N.V.

AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AALBRECHT/BUROCENTER-A12, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019714355. Het bedrijf AALBRECHT/BUROCENTER-A12 bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 71B,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AALBRECHT/BUROCENTER-A12 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AALBRECHT/BUROCENTER-A12, openstaande posities, locatie van AALBRECHT/BUROCENTER-A12 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is a company, that was registered 1997 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is AALBRECHT/BUROCENTER-A12, company assigned to the tax number BE08019714355. The company AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is located at the address: Boomsesteenweg 71B,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AALBRECHT/BUROCENTER-A12 were not found.
The main activity of AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AALBRECHT/BUROCENTER-A12 is not available. You also can look at reviews of AALBRECHT/BUROCENTER-A12, open positions, location of AALBRECHT/BUROCENTER-A12 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AALBRECHT/BUROCENTER-A12, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AALBRECHT/BUROCENTER-A12, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AALBRECHT/BUROCENTER-A12, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AALBRECHT/BUROCENTER-A12, employees, financial statistics.