Orde van Advocaten-Balie Hasselt

Contactgegevens Orde van Advocaten-Balie Hasselt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orde van Advocaten-Balie Hasselt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orde van Advocaten-Balie Hasselt

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Thonissenlaan 75,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 24 99; 011 24 66 67; 011 24 66 75; 011 24 66 70 011 22 24 99; 011 24 66 67; 011 24 66 75; 011 24 66 70

Fax (fax): 011 24 21 63; 011 24 66 75 011 24 21 63; 011 24 66 75

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orde van Advocaten-Balie Hasselt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orde van Advocaten-Balie Hasselt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orde van Advocaten-Balie Hasselt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orde van Advocaten-Balie Hasselt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orde van Advocaten-Balie Hasselt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orde van Advocaten-Balie Hasselt
Products information Orde van Advocaten-Balie Hasselt

BTW identificatienummer (tax): BE02496612548
Ondernemingsnummer: 2076660156
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Orde van Advocaten-Balie Hasselt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orde van Advocaten-Balie Hasselt
(Get full report from official database of BE for Orde van Advocaten-Balie Hasselt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orde van Advocaten-Balie Hasselt
Addition kinds of activities for Orde van Advocaten-Balie Hasselt

35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist
87130000. Surveying services | Surveying services
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij Orde van Advocaten-Balie Hasselt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orde van Advocaten-Balie Hasselt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van Orde van Advocaten-Balie Hasselt in sociale netwerken
Look for responds of Orde van Advocaten-Balie Hasselt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Laat een reactie achter voor Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Orde van Advocaten-Balie Hasselt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Leave a respond for Orde van Advocaten-Balie Hasselt. Orde van Advocaten-Balie Hasselt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orde van Advocaten-Balie Hasselt op de google maps. Adres en contacten Orde van Advocaten-Balie Hasselt
Location of Orde van Advocaten-Balie Hasselt on the google maps. Address and contacts of Orde van Advocaten-Balie Hasselt

Andere gerelateerde bedrijven als come Orde van Advocaten-Balie Hasselt Orde van Advocaten-Balie Hasselt: DESMET JAN VERZEKERINGEN BVBA | Van Den Bussche Marc BVBA | Ostend Surfing | Enotria - Impact Products NV | MediaValues

Other related companies as Orde van Advocaten-Balie Hasselt: DESMET JAN VERZEKERINGEN BVBA | Van Den Bussche Marc BVBA | Ostend Surfing | Enotria - Impact Products NV | MediaValues

Orde van Advocaten-Balie Hasselt is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Orde van Advocaten-Balie Hasselt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496612548. Het bedrijf Orde van Advocaten-Balie Hasselt bevindt zich op het adres: Thonissenlaan 75,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Orde van Advocaten-Balie Hasselt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orde van Advocaten-Balie Hasselt is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orde van Advocaten-Balie Hasselt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orde van Advocaten-Balie Hasselt, openstaande posities, locatie van Orde van Advocaten-Balie Hasselt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Orde van Advocaten-Balie Hasselt is a company, that was registered 1998 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Orde van Advocaten-Balie Hasselt, company assigned to the tax number BE02496612548. The company Orde van Advocaten-Balie Hasselt is located at the address: Thonissenlaan 75,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Orde van Advocaten-Balie Hasselt were not found.
The main activity of Orde van Advocaten-Balie Hasselt is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Orde van Advocaten-Balie Hasselt is not available. You also can look at reviews of Orde van Advocaten-Balie Hasselt, open positions, location of Orde van Advocaten-Balie Hasselt on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orde van Advocaten-Balie Hasselt, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orde van Advocaten-Balie Hasselt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orde van Advocaten-Balie Hasselt, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orde van Advocaten-Balie Hasselt, employees, financial statistics.