STRUBBE,BART

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • STRUBBE,BART
Private companiesFood Stores • STRUBBE,BART

Contactgegevens STRUBBE,BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRUBBE,BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRUBBE,BART

Regio (region): TORHOUT WEST-VLAANDEREN 8820 - BE, België

Adres (address): Pieter Breugellaan 3, België

Telefoon (phone): ++3250213660 ++3250213660

Fax (fax): +32 (14) 218-43-62 +32 (14) 218-43-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRUBBE,BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRUBBE,BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRUBBE,BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRUBBE,BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRUBBE,BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRUBBE,BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRUBBE,BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRUBBE,BART
Products information STRUBBE,BART

BTW identificatienummer (tax): BE09143066406
Ondernemingsnummer: 6032562255
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STRUBBE,BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRUBBE,BART
(Get full report from official database of BE for STRUBBE,BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRUBBE,BART
Addition kinds of activities for STRUBBE,BART

349499. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
28249913. Saran vezels | Saran fibers
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment
50910706. Zeilboten | Sailboats
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij STRUBBE,BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRUBBE,BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRUBBE,BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRUBBE,BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van STRUBBE,BART in sociale netwerken
Look for responds of STRUBBE,BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRUBBE,BART. Laat een reactie achter voor STRUBBE,BART. STRUBBE,BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRUBBE,BART. Leave a respond for STRUBBE,BART. STRUBBE,BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRUBBE,BART op de google maps. Adres en contacten STRUBBE,BART
Location of STRUBBE,BART on the google maps. Address and contacts of STRUBBE,BART

Andere gerelateerde bedrijven als come STRUBBE,BART STRUBBE,BART: Persyn Johan | Apré SPRL | DE BRUYN MAGAZIJNINRICHTING BVBA | Tresignies | WM Techniek S.P.R.L./B.V.B.A.

Other related companies as STRUBBE,BART: Persyn Johan | Apré SPRL | DE BRUYN MAGAZIJNINRICHTING BVBA | Tresignies | WM Techniek S.P.R.L./B.V.B.A.

STRUBBE,BART is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio TORHOUT WEST-VLAANDEREN 8820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STRUBBE,BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09143066406. Het bedrijf STRUBBE,BART bevindt zich op het adres: Pieter Breugellaan 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STRUBBE,BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STRUBBE,BART is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRUBBE,BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRUBBE,BART, openstaande posities, locatie van STRUBBE,BART op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STRUBBE,BART is a company, that was registered 1987 in TORHOUT WEST-VLAANDEREN 8820 - BE region, Belgium. Full name of company is STRUBBE,BART, company assigned to the tax number BE09143066406. The company STRUBBE,BART is located at the address: Pieter Breugellaan 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STRUBBE,BART were not found.
The main activity of STRUBBE,BART is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STRUBBE,BART is not available. You also can look at reviews of STRUBBE,BART, open positions, location of STRUBBE,BART on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRUBBE,BART, TORHOUT WEST-VLAANDEREN 8820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRUBBE,BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRUBBE,BART, TORHOUT WEST-VLAANDEREN 8820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRUBBE,BART, employees, financial statistics.