Nordic Centre sprl

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Nordic Centre sprl
Private companiesFurniture and Fixtures • Nordic Centre sprl

Contactgegevens Nordic Centre sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nordic Centre sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nordic Centre sprl

Regio (region): Peronnes-lez-Binche, 7134 - BE, België

Adres (address): avenue Leopold III, 363, België

Telefoon (phone): 32 64 28 30 21 32 64 28 30 21

Fax (fax): 32 64 28 04 99 32 64 28 04 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nordic Centre sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nordic Centre sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nordic Centre sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nordic Centre sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nordic Centre sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nordic Centre sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nordic Centre sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nordic Centre sprl
Products information Nordic Centre sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09129333496
Ondernemingsnummer: 6473663330
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nordic Centre sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nordic Centre sprl
(Get full report from official database of BE for Nordic Centre sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nordic Centre sprl
Addition kinds of activities for Nordic Centre sprl

23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant

Werken bij Nordic Centre sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nordic Centre sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nordic Centre sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nordic Centre sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Nordic Centre sprl in sociale netwerken
Look for responds of Nordic Centre sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nordic Centre sprl. Laat een reactie achter voor Nordic Centre sprl. Nordic Centre sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nordic Centre sprl. Leave a respond for Nordic Centre sprl. Nordic Centre sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nordic Centre sprl op de google maps. Adres en contacten Nordic Centre sprl
Location of Nordic Centre sprl on the google maps. Address and contacts of Nordic Centre sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Nordic Centre sprl Nordic Centre sprl: De Wijnkaart | Erasmus NV | GARAGE VANDERUS | Hydrometal SA | Pellegrin Jardins

Other related companies as Nordic Centre sprl: De Wijnkaart | Erasmus NV | GARAGE VANDERUS | Hydrometal SA | Pellegrin Jardins

Nordic Centre sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Peronnes-lez-Binche, 7134 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Nordic Centre sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09129333496. Het bedrijf Nordic Centre sprl bevindt zich op het adres: avenue Leopold III, 363. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nordic Centre sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nordic Centre sprl is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nordic Centre sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nordic Centre sprl, openstaande posities, locatie van Nordic Centre sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nordic Centre sprl is a company, that was registered 2009 in Peronnes-lez-Binche, 7134 - BE region, Belgium. Full name of company is Nordic Centre sprl, company assigned to the tax number BE09129333496. The company Nordic Centre sprl is located at the address: avenue Leopold III, 363. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nordic Centre sprl were not found.
The main activity of Nordic Centre sprl is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nordic Centre sprl is not available. You also can look at reviews of Nordic Centre sprl, open positions, location of Nordic Centre sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nordic Centre sprl, Peronnes-lez-Binche, 7134 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nordic Centre sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nordic Centre sprl, Peronnes-lez-Binche, 7134 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nordic Centre sprl, employees, financial statistics.