Arnaud, SCHERGEN

Contactgegevens Arnaud, SCHERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arnaud, SCHERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arnaud, SCHERGEN

Regio (region): Feluy Hainaut 7181 - BE, België

Adres (address): Rue Saint Ethon 39/1, België

Telefoon (phone): 0032(0)478800800 0032(0)478800800

Fax (fax): 0032(0)67879810 0032(0)67879810

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arnaud, SCHERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arnaud, SCHERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arnaud, SCHERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arnaud, SCHERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arnaud, SCHERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arnaud, SCHERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arnaud, SCHERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arnaud, SCHERGEN
Products information Arnaud, SCHERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01587768554
Ondernemingsnummer: 8228729248
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Arnaud, SCHERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arnaud, SCHERGEN
(Get full report from official database of BE for Arnaud, SCHERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arnaud, SCHERGEN
Addition kinds of activities for Arnaud, SCHERGEN

305302. Inpak materiaal | Packing materials
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
28510100. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
59639901. colporteurs | Canvassers

Werken bij Arnaud, SCHERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arnaud, SCHERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arnaud, SCHERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arnaud, SCHERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Arnaud, SCHERGEN in sociale netwerken
Look for responds of Arnaud, SCHERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arnaud, SCHERGEN. Laat een reactie achter voor Arnaud, SCHERGEN. Arnaud, SCHERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arnaud, SCHERGEN. Leave a respond for Arnaud, SCHERGEN. Arnaud, SCHERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arnaud, SCHERGEN op de google maps. Adres en contacten Arnaud, SCHERGEN
Location of Arnaud, SCHERGEN on the google maps. Address and contacts of Arnaud, SCHERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come Arnaud, SCHERGEN Arnaud, SCHERGEN: FAB SA | Tecsi SA | Global Car Transport | CRAMMED DISCS | MAREDCO S.A.

Other related companies as Arnaud, SCHERGEN: FAB SA | Tecsi SA | Global Car Transport | CRAMMED DISCS | MAREDCO S.A.

Arnaud, SCHERGEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Feluy Hainaut 7181 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Arnaud, SCHERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587768554. Het bedrijf Arnaud, SCHERGEN bevindt zich op het adres: Rue Saint Ethon 39/1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Arnaud, SCHERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arnaud, SCHERGEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arnaud, SCHERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arnaud, SCHERGEN, openstaande posities, locatie van Arnaud, SCHERGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arnaud, SCHERGEN is a company, that was registered 2002 in Feluy Hainaut 7181 - BE region, Belgium. Full name of company is Arnaud, SCHERGEN, company assigned to the tax number BE01587768554. The company Arnaud, SCHERGEN is located at the address: Rue Saint Ethon 39/1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Arnaud, SCHERGEN were not found.
The main activity of Arnaud, SCHERGEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arnaud, SCHERGEN is not available. You also can look at reviews of Arnaud, SCHERGEN, open positions, location of Arnaud, SCHERGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arnaud, SCHERGEN, Feluy Hainaut 7181 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arnaud, SCHERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arnaud, SCHERGEN, Feluy Hainaut 7181 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arnaud, SCHERGEN, employees, financial statistics.