MIDDENSTAND-UNIZO

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • MIDDENSTAND-UNIZO
Private companiesRailroad Transportation • MIDDENSTAND-UNIZO

Contactgegevens MIDDENSTAND-UNIZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIDDENSTAND-UNIZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIDDENSTAND-UNIZO

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Lange Kruisstraat 7,9000, België

Telefoon (phone): 09 235 49 54 09 235 49 54

Fax (fax): 09 225 94 13 09 225 94 13

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIDDENSTAND-UNIZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIDDENSTAND-UNIZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIDDENSTAND-UNIZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIDDENSTAND-UNIZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIDDENSTAND-UNIZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIDDENSTAND-UNIZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIDDENSTAND-UNIZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIDDENSTAND-UNIZO
Products information MIDDENSTAND-UNIZO

BTW identificatienummer (tax): BE01707794189
Ondernemingsnummer: 5093505859
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MIDDENSTAND-UNIZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIDDENSTAND-UNIZO
(Get full report from official database of BE for MIDDENSTAND-UNIZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIDDENSTAND-UNIZO
Addition kinds of activities for MIDDENSTAND-UNIZO

762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
35410104. Cilinderboormachines | Cylinder reboring machines
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional
78190200. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production

Werken bij MIDDENSTAND-UNIZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIDDENSTAND-UNIZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIDDENSTAND-UNIZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIDDENSTAND-UNIZO. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van MIDDENSTAND-UNIZO in sociale netwerken
Look for responds of MIDDENSTAND-UNIZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIDDENSTAND-UNIZO. Laat een reactie achter voor MIDDENSTAND-UNIZO. MIDDENSTAND-UNIZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIDDENSTAND-UNIZO. Leave a respond for MIDDENSTAND-UNIZO. MIDDENSTAND-UNIZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIDDENSTAND-UNIZO op de google maps. Adres en contacten MIDDENSTAND-UNIZO
Location of MIDDENSTAND-UNIZO on the google maps. Address and contacts of MIDDENSTAND-UNIZO

Andere gerelateerde bedrijven als come MIDDENSTAND-UNIZO MIDDENSTAND-UNIZO: Elektromat | Huc N | CORONA NV | Cockx Kantoorcenter NV | Easy Move BVBA

Other related companies as MIDDENSTAND-UNIZO: Elektromat | Huc N | CORONA NV | Cockx Kantoorcenter NV | Easy Move BVBA

MIDDENSTAND-UNIZO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is MIDDENSTAND-UNIZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707794189. Het bedrijf MIDDENSTAND-UNIZO bevindt zich op het adres: Lange Kruisstraat 7,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MIDDENSTAND-UNIZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIDDENSTAND-UNIZO is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIDDENSTAND-UNIZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIDDENSTAND-UNIZO, openstaande posities, locatie van MIDDENSTAND-UNIZO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

MIDDENSTAND-UNIZO is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is MIDDENSTAND-UNIZO, company assigned to the tax number BE01707794189. The company MIDDENSTAND-UNIZO is located at the address: Lange Kruisstraat 7,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MIDDENSTAND-UNIZO were not found.
The main activity of MIDDENSTAND-UNIZO is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIDDENSTAND-UNIZO is not available. You also can look at reviews of MIDDENSTAND-UNIZO, open positions, location of MIDDENSTAND-UNIZO on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIDDENSTAND-UNIZO, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIDDENSTAND-UNIZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIDDENSTAND-UNIZO, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIDDENSTAND-UNIZO, employees, financial statistics.