STRUCTURE-IT B.V.B.A.

Contactgegevens STRUCTURE-IT B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRUCTURE-IT B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRUCTURE-IT B.V.B.A.

Regio (region): WICHELEN O-VL 9260 - BE, België

Adres (address): RIMEIR 6, België

Telefoon (phone): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

Fax (fax): 52427534 52427534

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRUCTURE-IT B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRUCTURE-IT B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRUCTURE-IT B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRUCTURE-IT B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRUCTURE-IT B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRUCTURE-IT B.V.B.A.
Products information STRUCTURE-IT B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in STRUCTURE-IT B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRUCTURE-IT B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for STRUCTURE-IT B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRUCTURE-IT B.V.B.A.
Addition kinds of activities for STRUCTURE-IT B.V.B.A.

34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
38120115. Gyropilots | Gyropilots
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij STRUCTURE-IT B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRUCTURE-IT B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van STRUCTURE-IT B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of STRUCTURE-IT B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor STRUCTURE-IT B.V.B.A.. STRUCTURE-IT B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRUCTURE-IT B.V.B.A.. Leave a respond for STRUCTURE-IT B.V.B.A.. STRUCTURE-IT B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRUCTURE-IT B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten STRUCTURE-IT B.V.B.A.
Location of STRUCTURE-IT B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of STRUCTURE-IT B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come STRUCTURE-IT B.V.B.A. STRUCTURE-IT B.V.B.A.: Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Elektro Dermo BVBA | Argoo Midrange Inventive Solutions BVBA | Automotive Sercives Genk | Uitgeversbedrijf Tijd

Other related companies as STRUCTURE-IT B.V.B.A.: Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Elektro Dermo BVBA | Argoo Midrange Inventive Solutions BVBA | Automotive Sercives Genk | Uitgeversbedrijf Tijd

STRUCTURE-IT B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio WICHELEN O-VL 9260 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STRUCTURE-IT B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf STRUCTURE-IT B.V.B.A. bevindt zich op het adres: RIMEIR 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in STRUCTURE-IT B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STRUCTURE-IT B.V.B.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRUCTURE-IT B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRUCTURE-IT B.V.B.A., openstaande posities, locatie van STRUCTURE-IT B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STRUCTURE-IT B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in WICHELEN O-VL 9260 - BE region, Belgium. Full name of company is STRUCTURE-IT B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08747833251. The company STRUCTURE-IT B.V.B.A. is located at the address: RIMEIR 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in STRUCTURE-IT B.V.B.A. were not found.
The main activity of STRUCTURE-IT B.V.B.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STRUCTURE-IT B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of STRUCTURE-IT B.V.B.A., open positions, location of STRUCTURE-IT B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRUCTURE-IT B.V.B.A., WICHELEN O-VL 9260 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRUCTURE-IT B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRUCTURE-IT B.V.B.A., WICHELEN O-VL 9260 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRUCTURE-IT B.V.B.A., employees, financial statistics.