Journaux Francophones Belges

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Journaux Francophones Belges
Private companiesWater Transportation • Journaux Francophones Belges

Contactgegevens Journaux Francophones Belges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Journaux Francophones Belges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Journaux Francophones Belges

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Paapsemlaan 22,1070, België

Telefoon (phone): 02 558 97 80 02 558 97 80

Fax (fax): 02 558 97 89 02 558 97 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Journaux Francophones Belges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Journaux Francophones Belges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Journaux Francophones Belges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Journaux Francophones Belges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Journaux Francophones Belges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Journaux Francophones Belges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Journaux Francophones Belges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Journaux Francophones Belges
Products information Journaux Francophones Belges

BTW identificatienummer (tax): BE09128509521
Ondernemingsnummer: 1820129394
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Journaux Francophones Belges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Journaux Francophones Belges
(Get full report from official database of BE for Journaux Francophones Belges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Journaux Francophones Belges
Addition kinds of activities for Journaux Francophones Belges

283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
25310202. Communie tafels, hout | Communion tables, wood
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij Journaux Francophones Belges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Journaux Francophones Belges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Journaux Francophones Belges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Journaux Francophones Belges. Looking for open vacancies in other companies

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van Journaux Francophones Belges in sociale netwerken
Look for responds of Journaux Francophones Belges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Journaux Francophones Belges. Laat een reactie achter voor Journaux Francophones Belges. Journaux Francophones Belges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Journaux Francophones Belges. Leave a respond for Journaux Francophones Belges. Journaux Francophones Belges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Journaux Francophones Belges op de google maps. Adres en contacten Journaux Francophones Belges
Location of Journaux Francophones Belges on the google maps. Address and contacts of Journaux Francophones Belges

Andere gerelateerde bedrijven als come Journaux Francophones Belges Journaux Francophones Belges: David Interieur BVBA | Erem | Demartex Textiles | Gulden Anker NV | European Commission

Other related companies as Journaux Francophones Belges: David Interieur BVBA | Erem | Demartex Textiles | Gulden Anker NV | European Commission

Journaux Francophones Belges is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Journaux Francophones Belges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09128509521. Het bedrijf Journaux Francophones Belges bevindt zich op het adres: Paapsemlaan 22,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Journaux Francophones Belges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Journaux Francophones Belges is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Journaux Francophones Belges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Journaux Francophones Belges, openstaande posities, locatie van Journaux Francophones Belges op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Journaux Francophones Belges is a company, that was registered 2010 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Journaux Francophones Belges, company assigned to the tax number BE09128509521. The company Journaux Francophones Belges is located at the address: Paapsemlaan 22,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Journaux Francophones Belges were not found.
The main activity of Journaux Francophones Belges is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Journaux Francophones Belges is not available. You also can look at reviews of Journaux Francophones Belges, open positions, location of Journaux Francophones Belges on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Journaux Francophones Belges, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Journaux Francophones Belges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Journaux Francophones Belges, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Journaux Francophones Belges, employees, financial statistics.