campagne de solidariti

Contactgegevens campagne de solidariti: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data campagne de solidariti: address, phone, fax, email, website, opening hours

campagne de solidariti

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): rue de la Caserne 68, België

Telefoon (phone): 003225040151 003225040151

Fax (fax): +32 (61) 745-61-52 +32 (61) 745-61-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) campagne de solidariti: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "campagne de solidariti"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "campagne de solidariti"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van campagne de solidariti, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen campagne de solidariti. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of campagne de solidariti, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees campagne de solidariti. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti campagne de solidariti
Products information campagne de solidariti

BTW identificatienummer (tax): BE01141448974
Ondernemingsnummer: 4564514160
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in campagne de solidariti zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor campagne de solidariti
(Get full report from official database of BE for campagne de solidariti)

Aanvulling soorten activiteiten voor campagne de solidariti
Addition kinds of activities for campagne de solidariti

458103. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij campagne de solidariti: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in campagne de solidariti: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor campagne de solidariti. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for campagne de solidariti. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van campagne de solidariti in sociale netwerken
Look for responds of campagne de solidariti in social networks

Lees alle opmerkingen voor campagne de solidariti. Laat een reactie achter voor campagne de solidariti. campagne de solidariti bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for campagne de solidariti. Leave a respond for campagne de solidariti. campagne de solidariti on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie campagne de solidariti op de google maps. Adres en contacten campagne de solidariti
Location of campagne de solidariti on the google maps. Address and contacts of campagne de solidariti

Andere gerelateerde bedrijven als come campagne de solidariti campagne de solidariti: Réseau (Le) ASBL | CHAMBRES D'HOTELS DES JONQUILLES (LES) | Trap Frans en Zoon N.V. | Vecom N.V. | Net Telecom

Other related companies as campagne de solidariti: Réseau (Le) ASBL | CHAMBRES D'HOTELS DES JONQUILLES (LES) | Trap Frans en Zoon N.V. | Vecom N.V. | Net Telecom

campagne de solidariti is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is campagne de solidariti, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141448974. Het bedrijf campagne de solidariti bevindt zich op het adres: rue de la Caserne 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 471,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in campagne de solidariti zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van campagne de solidariti is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van campagne de solidariti is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van campagne de solidariti, openstaande posities, locatie van campagne de solidariti op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

campagne de solidariti is a company, that was registered 2008 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is campagne de solidariti, company assigned to the tax number BE01141448974. The company campagne de solidariti is located at the address: rue de la Caserne 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 471,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in campagne de solidariti were not found.
The main activity of campagne de solidariti is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of campagne de solidariti is not available. You also can look at reviews of campagne de solidariti, open positions, location of campagne de solidariti on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over campagne de solidariti, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf campagne de solidariti, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about campagne de solidariti, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company campagne de solidariti, employees, financial statistics.