DEBOOSERE TELECOM

Contactgegevens DEBOOSERE TELECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBOOSERE TELECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBOOSERE TELECOM

Regio (region): IZEGEM NA B-8870 - BE, België

Adres (address): L. de Raetlaan 47, België

Telefoon (phone): +32 51 303612 +32 51 303612

Fax (fax): +32 51 311620 +32 51 311620

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBOOSERE TELECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBOOSERE TELECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBOOSERE TELECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBOOSERE TELECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBOOSERE TELECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBOOSERE TELECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBOOSERE TELECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBOOSERE TELECOM
Products information DEBOOSERE TELECOM

BTW identificatienummer (tax): BE03044281005
Ondernemingsnummer: 2125549316
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEBOOSERE TELECOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBOOSERE TELECOM
(Get full report from official database of BE for DEBOOSERE TELECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBOOSERE TELECOM
Addition kinds of activities for DEBOOSERE TELECOM

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich

Werken bij DEBOOSERE TELECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBOOSERE TELECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBOOSERE TELECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBOOSERE TELECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van DEBOOSERE TELECOM in sociale netwerken
Look for responds of DEBOOSERE TELECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBOOSERE TELECOM. Laat een reactie achter voor DEBOOSERE TELECOM. DEBOOSERE TELECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBOOSERE TELECOM. Leave a respond for DEBOOSERE TELECOM. DEBOOSERE TELECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBOOSERE TELECOM op de google maps. Adres en contacten DEBOOSERE TELECOM
Location of DEBOOSERE TELECOM on the google maps. Address and contacts of DEBOOSERE TELECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBOOSERE TELECOM DEBOOSERE TELECOM: V.D.P. Automatics BVBA | Sodiwe | Deckx (Garage) Gebr nv | Engicom | RAYMOND VANMARCKE IN

Other related companies as DEBOOSERE TELECOM: V.D.P. Automatics BVBA | Sodiwe | Deckx (Garage) Gebr nv | Engicom | RAYMOND VANMARCKE IN

DEBOOSERE TELECOM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio IZEGEM NA B-8870 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBOOSERE TELECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03044281005. Het bedrijf DEBOOSERE TELECOM bevindt zich op het adres: L. de Raetlaan 47. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 847,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEBOOSERE TELECOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBOOSERE TELECOM is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBOOSERE TELECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBOOSERE TELECOM, openstaande posities, locatie van DEBOOSERE TELECOM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEBOOSERE TELECOM is a company, that was registered 1999 in IZEGEM NA B-8870 - BE region, Belgium. Full name of company is DEBOOSERE TELECOM, company assigned to the tax number BE03044281005. The company DEBOOSERE TELECOM is located at the address: L. de Raetlaan 47. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 847,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEBOOSERE TELECOM were not found.
The main activity of DEBOOSERE TELECOM is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBOOSERE TELECOM is not available. You also can look at reviews of DEBOOSERE TELECOM, open positions, location of DEBOOSERE TELECOM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBOOSERE TELECOM, IZEGEM NA B-8870 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBOOSERE TELECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBOOSERE TELECOM, IZEGEM NA B-8870 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBOOSERE TELECOM, employees, financial statistics.