Dirk Neirynck

Contactgegevens Dirk Neirynck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Neirynck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Neirynck

Regio (region): KORTEMARK, 8610 - BE, België

Adres (address): Handzamestraat 84A, België

Telefoon (phone): 32 (51) 57.12.78 32 (51) 57.12.78

Fax (fax): 32 (51) 57.12.79 32 (51) 57.12.79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Neirynck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Neirynck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Neirynck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Neirynck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Neirynck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Neirynck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Neirynck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Neirynck
Products information Dirk Neirynck

BTW identificatienummer (tax): BE03819641113
Ondernemingsnummer: 7100982666
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dirk Neirynck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Neirynck
(Get full report from official database of BE for Dirk Neirynck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Neirynck
Addition kinds of activities for Dirk Neirynck

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
35420404. Lentewikkeling en vormende machines | Spring winding and forming machines
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
51469901. Vis, genezen | Fish, cured

Werken bij Dirk Neirynck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Neirynck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Neirynck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Neirynck. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van Dirk Neirynck in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Neirynck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Neirynck. Laat een reactie achter voor Dirk Neirynck. Dirk Neirynck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Neirynck. Leave a respond for Dirk Neirynck. Dirk Neirynck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Neirynck op de google maps. Adres en contacten Dirk Neirynck
Location of Dirk Neirynck on the google maps. Address and contacts of Dirk Neirynck

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Neirynck Dirk Neirynck: Santermans | Loria | D & A Discobar en Video | Art Media ASBL | avct sprl

Other related companies as Dirk Neirynck: Santermans | Loria | D & A Discobar en Video | Art Media ASBL | avct sprl

Dirk Neirynck is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio KORTEMARK, 8610 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Neirynck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819641113. Het bedrijf Dirk Neirynck bevindt zich op het adres: Handzamestraat 84A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 374,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dirk Neirynck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk Neirynck is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Neirynck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Neirynck, openstaande posities, locatie van Dirk Neirynck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Neirynck is a company, that was registered 2006 in KORTEMARK, 8610 - BE region, Belgium. Full name of company is Dirk Neirynck, company assigned to the tax number BE03819641113. The company Dirk Neirynck is located at the address: Handzamestraat 84A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 374,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dirk Neirynck were not found.
The main activity of Dirk Neirynck is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Neirynck is not available. You also can look at reviews of Dirk Neirynck, open positions, location of Dirk Neirynck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Neirynck, KORTEMARK, 8610 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Neirynck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Neirynck, KORTEMARK, 8610 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Neirynck, employees, financial statistics.