Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Groep T , Technologische Hogeschool Leuven
Private companiesEducational Services • Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

Contactgegevens Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

Regio (region): 3000, Leuven - BELGIUM, België

Adres (address): Vesaliusstraat 13, België

Telefoon (phone): +32 (87) 100-64-62 +32 (87) 100-64-62

Fax (fax): 32 16 30 10 40 32 16 30 10 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groep T , Technologische Hogeschool Leuven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groep T , Technologische Hogeschool Leuven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groep T , Technologische Hogeschool Leuven
Products information Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

BTW identificatienummer (tax): BE03225830078
Ondernemingsnummer: 7454193115
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Groep T , Technologische Hogeschool Leuven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groep T , Technologische Hogeschool Leuven
(Get full report from official database of BE for Groep T , Technologische Hogeschool Leuven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groep T , Technologische Hogeschool Leuven
Addition kinds of activities for Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

3083. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
367600. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
27520103. Fotolithografische drukwerk | Photolithographic printing
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ

Werken bij Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven in sociale netwerken
Look for responds of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Laat een reactie achter voor Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Groep T , Technologische Hogeschool Leuven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Leave a respond for Groep T , Technologische Hogeschool Leuven. Groep T , Technologische Hogeschool Leuven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groep T , Technologische Hogeschool Leuven op de google maps. Adres en contacten Groep T , Technologische Hogeschool Leuven
Location of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven on the google maps. Address and contacts of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven

Andere gerelateerde bedrijven als come Groep T , Technologische Hogeschool Leuven Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: Quick Copy | BOGAERT ALOIS | Vanderstadt H | Carodel N.V. | ART IMPEX BVBA

Other related companies as Groep T , Technologische Hogeschool Leuven: Quick Copy | BOGAERT ALOIS | Vanderstadt H | Carodel N.V. | ART IMPEX BVBA

Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio 3000, Leuven - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03225830078. Het bedrijf Groep T , Technologische Hogeschool Leuven bevindt zich op het adres: Vesaliusstraat 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Groep T , Technologische Hogeschool Leuven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, openstaande posities, locatie van Groep T , Technologische Hogeschool Leuven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is a company, that was registered 2012 in 3000, Leuven - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, company assigned to the tax number BE03225830078. The company Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is located at the address: Vesaliusstraat 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Groep T , Technologische Hogeschool Leuven were not found.
The main activity of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven is not available. You also can look at reviews of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, open positions, location of Groep T , Technologische Hogeschool Leuven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, 3000, Leuven - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, 3000, Leuven - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groep T , Technologische Hogeschool Leuven, employees, financial statistics.