Telaxion Europe s.p.r.l

Contactgegevens Telaxion Europe s.p.r.l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Telaxion Europe s.p.r.l: address, phone, fax, email, website, opening hours

Telaxion Europe s.p.r.l

Regio (region): Bruxelles, belgium 1140. - BE, België

Adres (address): 25, Av. L. Pierard, België

Telefoon (phone): 32497700700 32497700700

Fax (fax): 3222413243 3222413243

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Telaxion Europe s.p.r.l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Telaxion Europe s.p.r.l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Telaxion Europe s.p.r.l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Telaxion Europe s.p.r.l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Telaxion Europe s.p.r.l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Telaxion Europe s.p.r.l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Telaxion Europe s.p.r.l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Telaxion Europe s.p.r.l
Products information Telaxion Europe s.p.r.l

BTW identificatienummer (tax): BE01448791503
Ondernemingsnummer: 3332672119
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Telaxion Europe s.p.r.l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Telaxion Europe s.p.r.l
(Get full report from official database of BE for Telaxion Europe s.p.r.l)

Aanvulling soorten activiteiten voor Telaxion Europe s.p.r.l
Addition kinds of activities for Telaxion Europe s.p.r.l

24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
56320202. Beenmode | Hosiery
56999904. Formele kleding | Formal wear
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Telaxion Europe s.p.r.l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Telaxion Europe s.p.r.l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Telaxion Europe s.p.r.l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Telaxion Europe s.p.r.l. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

Zoek naar antwoorden van Telaxion Europe s.p.r.l in sociale netwerken
Look for responds of Telaxion Europe s.p.r.l in social networks

Lees alle opmerkingen voor Telaxion Europe s.p.r.l. Laat een reactie achter voor Telaxion Europe s.p.r.l. Telaxion Europe s.p.r.l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Telaxion Europe s.p.r.l. Leave a respond for Telaxion Europe s.p.r.l. Telaxion Europe s.p.r.l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Telaxion Europe s.p.r.l op de google maps. Adres en contacten Telaxion Europe s.p.r.l
Location of Telaxion Europe s.p.r.l on the google maps. Address and contacts of Telaxion Europe s.p.r.l

Andere gerelateerde bedrijven als come Telaxion Europe s.p.r.l Telaxion Europe s.p.r.l: De Wijngaard BVBA | ROEX KAREL BVBA | The Hunting Division NV | Verwimp BVBA | Sherwood S.A.

Other related companies as Telaxion Europe s.p.r.l: De Wijngaard BVBA | ROEX KAREL BVBA | The Hunting Division NV | Verwimp BVBA | Sherwood S.A.

Telaxion Europe s.p.r.l is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, belgium 1140. - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Telaxion Europe s.p.r.l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01448791503. Het bedrijf Telaxion Europe s.p.r.l bevindt zich op het adres: 25, Av. L. Pierard. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Telaxion Europe s.p.r.l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Telaxion Europe s.p.r.l is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Telaxion Europe s.p.r.l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Telaxion Europe s.p.r.l, openstaande posities, locatie van Telaxion Europe s.p.r.l op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Telaxion Europe s.p.r.l is a company, that was registered 1988 in Bruxelles, belgium 1140. - BE region, Belgium. Full name of company is Telaxion Europe s.p.r.l, company assigned to the tax number BE01448791503. The company Telaxion Europe s.p.r.l is located at the address: 25, Av. L. Pierard. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Telaxion Europe s.p.r.l were not found.
The main activity of Telaxion Europe s.p.r.l is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Telaxion Europe s.p.r.l is not available. You also can look at reviews of Telaxion Europe s.p.r.l, open positions, location of Telaxion Europe s.p.r.l on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Telaxion Europe s.p.r.l, Bruxelles, belgium 1140. - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Telaxion Europe s.p.r.l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Telaxion Europe s.p.r.l, Bruxelles, belgium 1140. - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Telaxion Europe s.p.r.l, employees, financial statistics.