Constructie Vergauwe NV

Contactgegevens Constructie Vergauwe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Constructie Vergauwe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Constructie Vergauwe NV

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Vliegveld 19,8560, België

Telefoon (phone): 056 42 02 30 056 42 02 30

Fax (fax): 056 42 07 21 056 42 07 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Constructie Vergauwe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Constructie Vergauwe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Constructie Vergauwe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Constructie Vergauwe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Constructie Vergauwe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Constructie Vergauwe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Constructie Vergauwe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Constructie Vergauwe NV
Products information Constructie Vergauwe NV

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Constructie Vergauwe NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Constructie Vergauwe NV
(Get full report from official database of BE for Constructie Vergauwe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Constructie Vergauwe NV
Addition kinds of activities for Constructie Vergauwe NV

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij Constructie Vergauwe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Constructie Vergauwe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Constructie Vergauwe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Constructie Vergauwe NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

 • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

 • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

 • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Constructie Vergauwe NV in sociale netwerken
Look for responds of Constructie Vergauwe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Constructie Vergauwe NV. Laat een reactie achter voor Constructie Vergauwe NV. Constructie Vergauwe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Constructie Vergauwe NV. Leave a respond for Constructie Vergauwe NV. Constructie Vergauwe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Constructie Vergauwe NV op de google maps. Adres en contacten Constructie Vergauwe NV
Location of Constructie Vergauwe NV on the google maps. Address and contacts of Constructie Vergauwe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Constructie Vergauwe NV Constructie Vergauwe NV: O.V.B.-GENT | Matoss Occasions SPRL | Retail Warehouses BVBA | Mindworks SPRL | Sublimo SPRL

Other related companies as Constructie Vergauwe NV: O.V.B.-GENT | Matoss Occasions SPRL | Retail Warehouses BVBA | Mindworks SPRL | Sublimo SPRL

Constructie Vergauwe NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Constructie Vergauwe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf Constructie Vergauwe NV bevindt zich op het adres: Vliegveld 19,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Constructie Vergauwe NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Constructie Vergauwe NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Constructie Vergauwe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Constructie Vergauwe NV, openstaande posities, locatie van Constructie Vergauwe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Constructie Vergauwe NV is a company, that was registered 1999 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is Constructie Vergauwe NV, company assigned to the tax number BE03529052734. The company Constructie Vergauwe NV is located at the address: Vliegveld 19,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Constructie Vergauwe NV were not found.
The main activity of Constructie Vergauwe NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Constructie Vergauwe NV is not available. You also can look at reviews of Constructie Vergauwe NV, open positions, location of Constructie Vergauwe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Constructie Vergauwe NV, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Constructie Vergauwe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Constructie Vergauwe NV, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Constructie Vergauwe NV, employees, financial statistics.