Marres Interieur

Contactgegevens Marres Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marres Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marres Interieur

Regio (region): Lanaken, Limburg 3620 - BE, België

Adres (address): Tongersesteenweg 37, België

Telefoon (phone): 32 3 213 14 04 32 3 213 14 04

Fax (fax): 32 3 213 23 10 32 3 213 23 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marres Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marres Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marres Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marres Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marres Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marres Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marres Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marres Interieur
Products information Marres Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE03048126220
Ondernemingsnummer: 8842041015
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Marres Interieur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marres Interieur
(Get full report from official database of BE for Marres Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marres Interieur
Addition kinds of activities for Marres Interieur

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
32910302. Aluminiumoxide (gefuseerd) schuurmiddelen | Aluminum oxide (fused) abrasives
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij Marres Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marres Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marres Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marres Interieur. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Marres Interieur in sociale netwerken
Look for responds of Marres Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marres Interieur. Laat een reactie achter voor Marres Interieur. Marres Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marres Interieur. Leave a respond for Marres Interieur. Marres Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marres Interieur op de google maps. Adres en contacten Marres Interieur
Location of Marres Interieur on the google maps. Address and contacts of Marres Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come Marres Interieur Marres Interieur: Van Den Bosch A-Callot NV | Brodwear | BIO HOPE | Blancke Vleeswaren BVBA | J en p Sport NV

Other related companies as Marres Interieur: Van Den Bosch A-Callot NV | Brodwear | BIO HOPE | Blancke Vleeswaren BVBA | J en p Sport NV

Marres Interieur is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Lanaken, Limburg 3620 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Marres Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03048126220. Het bedrijf Marres Interieur bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 765,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Marres Interieur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marres Interieur is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marres Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marres Interieur, openstaande posities, locatie van Marres Interieur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marres Interieur is a company, that was registered 1992 in Lanaken, Limburg 3620 - BE region, Belgium. Full name of company is Marres Interieur, company assigned to the tax number BE03048126220. The company Marres Interieur is located at the address: Tongersesteenweg 37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 765,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Marres Interieur were not found.
The main activity of Marres Interieur is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Marres Interieur is not available. You also can look at reviews of Marres Interieur, open positions, location of Marres Interieur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marres Interieur, Lanaken, Limburg 3620 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marres Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marres Interieur, Lanaken, Limburg 3620 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marres Interieur, employees, financial statistics.