DB Service Center

Contactgegevens DB Service Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DB Service Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

DB Service Center

Regio (region): Monceau-sur-Sambre CHARLEROI, FR B -6031 - BE, België

Adres (address): Avenue Jules Destree, 49, België

Telefoon (phone): 32 71 700 486 32 71 700 486

Fax (fax): +32 (13) 640-90-92 +32 (13) 640-90-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DB Service Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DB Service Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DB Service Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DB Service Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DB Service Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DB Service Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DB Service Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DB Service Center
Products information DB Service Center

BTW identificatienummer (tax): BE02288146972
Ondernemingsnummer: 3732574462
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DB Service Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DB Service Center
(Get full report from official database of BE for DB Service Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor DB Service Center
Addition kinds of activities for DB Service Center

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
283602. extracten | Extracts
286902. Olefins | Olefins
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
34299905. Harness hardware | Harness hardware
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij DB Service Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DB Service Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DB Service Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DB Service Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van DB Service Center in sociale netwerken
Look for responds of DB Service Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor DB Service Center. Laat een reactie achter voor DB Service Center. DB Service Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DB Service Center. Leave a respond for DB Service Center. DB Service Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DB Service Center op de google maps. Adres en contacten DB Service Center
Location of DB Service Center on the google maps. Address and contacts of DB Service Center

Andere gerelateerde bedrijven als come DB Service Center DB Service Center: GHYSELS R ET FILS | Comaco SPRL | CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD | College Sutherland | Ausy

Other related companies as DB Service Center: GHYSELS R ET FILS | Comaco SPRL | CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD | College Sutherland | Ausy

DB Service Center is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Monceau-sur-Sambre CHARLEROI, FR B -6031 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DB Service Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02288146972. Het bedrijf DB Service Center bevindt zich op het adres: Avenue Jules Destree, 49. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DB Service Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DB Service Center is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DB Service Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DB Service Center, openstaande posities, locatie van DB Service Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DB Service Center is a company, that was registered 1994 in Monceau-sur-Sambre CHARLEROI, FR B -6031 - BE region, Belgium. Full name of company is DB Service Center, company assigned to the tax number BE02288146972. The company DB Service Center is located at the address: Avenue Jules Destree, 49. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DB Service Center were not found.
The main activity of DB Service Center is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DB Service Center is not available. You also can look at reviews of DB Service Center, open positions, location of DB Service Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DB Service Center, Monceau-sur-Sambre CHARLEROI, FR B -6031 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DB Service Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DB Service Center, Monceau-sur-Sambre CHARLEROI, FR B -6031 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DB Service Center, employees, financial statistics.