XAVIER BRENEZ

Contactgegevens XAVIER BRENEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XAVIER BRENEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

XAVIER BRENEZ

Regio (region): BRUXELLES 1050, - BE, België

Adres (address): AVENUE DES COURSES, België

Telefoon (phone): 32 2 646 8157 32 2 646 8157

Fax (fax): +32 (16) 816-66-32 +32 (16) 816-66-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XAVIER BRENEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XAVIER BRENEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XAVIER BRENEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XAVIER BRENEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XAVIER BRENEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XAVIER BRENEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XAVIER BRENEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XAVIER BRENEZ
Products information XAVIER BRENEZ

BTW identificatienummer (tax): BE03915222167
Ondernemingsnummer: 6910919189
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in XAVIER BRENEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XAVIER BRENEZ
(Get full report from official database of BE for XAVIER BRENEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor XAVIER BRENEZ
Addition kinds of activities for XAVIER BRENEZ

738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
31110102. Harness leer | Harness leather
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services

Werken bij XAVIER BRENEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XAVIER BRENEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XAVIER BRENEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XAVIER BRENEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van XAVIER BRENEZ in sociale netwerken
Look for responds of XAVIER BRENEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor XAVIER BRENEZ. Laat een reactie achter voor XAVIER BRENEZ. XAVIER BRENEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XAVIER BRENEZ. Leave a respond for XAVIER BRENEZ. XAVIER BRENEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XAVIER BRENEZ op de google maps. Adres en contacten XAVIER BRENEZ
Location of XAVIER BRENEZ on the google maps. Address and contacts of XAVIER BRENEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come XAVIER BRENEZ XAVIER BRENEZ: De Lier VZW | Maestro | UNIVERSITEIT VAN BERGEN-HENEGOUWEN | Ampe Nick | Destree,Marc

Other related companies as XAVIER BRENEZ: De Lier VZW | Maestro | UNIVERSITEIT VAN BERGEN-HENEGOUWEN | Ampe Nick | Destree,Marc

XAVIER BRENEZ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio BRUXELLES 1050, - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is XAVIER BRENEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03915222167. Het bedrijf XAVIER BRENEZ bevindt zich op het adres: AVENUE DES COURSES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 744,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in XAVIER BRENEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XAVIER BRENEZ is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XAVIER BRENEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XAVIER BRENEZ, openstaande posities, locatie van XAVIER BRENEZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

XAVIER BRENEZ is a company, that was registered 1988 in BRUXELLES 1050, - BE region, Belgium. Full name of company is XAVIER BRENEZ, company assigned to the tax number BE03915222167. The company XAVIER BRENEZ is located at the address: AVENUE DES COURSES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 744,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in XAVIER BRENEZ were not found.
The main activity of XAVIER BRENEZ is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of XAVIER BRENEZ is not available. You also can look at reviews of XAVIER BRENEZ, open positions, location of XAVIER BRENEZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over XAVIER BRENEZ, BRUXELLES 1050, - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XAVIER BRENEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XAVIER BRENEZ, BRUXELLES 1050, - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XAVIER BRENEZ, employees, financial statistics.