SMITS ENGENEERING

Contactgegevens SMITS ENGENEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMITS ENGENEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMITS ENGENEERING

Regio (region): Brussel, B 1190 - BE, België

Adres (address): Avenue de Haveskercke 46, België

Telefoon (phone): 32 2 370 18 03 32 2 370 18 03

Fax (fax): 32 2 370 18 80 32 2 370 18 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMITS ENGENEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMITS ENGENEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMITS ENGENEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMITS ENGENEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMITS ENGENEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMITS ENGENEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMITS ENGENEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMITS ENGENEERING
Products information SMITS ENGENEERING

BTW identificatienummer (tax): BE06857086181
Ondernemingsnummer: 4578247070
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SMITS ENGENEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMITS ENGENEERING
(Get full report from official database of BE for SMITS ENGENEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMITS ENGENEERING
Addition kinds of activities for SMITS ENGENEERING

20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij SMITS ENGENEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMITS ENGENEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMITS ENGENEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMITS ENGENEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van SMITS ENGENEERING in sociale netwerken
Look for responds of SMITS ENGENEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMITS ENGENEERING. Laat een reactie achter voor SMITS ENGENEERING. SMITS ENGENEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMITS ENGENEERING. Leave a respond for SMITS ENGENEERING. SMITS ENGENEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMITS ENGENEERING op de google maps. Adres en contacten SMITS ENGENEERING
Location of SMITS ENGENEERING on the google maps. Address and contacts of SMITS ENGENEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come SMITS ENGENEERING SMITS ENGENEERING: M.I.T. MECA INDUSTRIAL TRADING NV | PROVINCIAAL VEILIGHEIDS-INSTITUUT | Komplot | Buurtwerk Brederode VZW | Blancke Vleeswaren BVBA

Other related companies as SMITS ENGENEERING: M.I.T. MECA INDUSTRIAL TRADING NV | PROVINCIAAL VEILIGHEIDS-INSTITUUT | Komplot | Buurtwerk Brederode VZW | Blancke Vleeswaren BVBA

SMITS ENGENEERING is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, B 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SMITS ENGENEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857086181. Het bedrijf SMITS ENGENEERING bevindt zich op het adres: Avenue de Haveskercke 46. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SMITS ENGENEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMITS ENGENEERING is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMITS ENGENEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMITS ENGENEERING, openstaande posities, locatie van SMITS ENGENEERING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMITS ENGENEERING is a company, that was registered 2002 in Brussel, B 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is SMITS ENGENEERING, company assigned to the tax number BE06857086181. The company SMITS ENGENEERING is located at the address: Avenue de Haveskercke 46. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SMITS ENGENEERING were not found.
The main activity of SMITS ENGENEERING is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SMITS ENGENEERING is not available. You also can look at reviews of SMITS ENGENEERING, open positions, location of SMITS ENGENEERING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMITS ENGENEERING, Brussel, B 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMITS ENGENEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMITS ENGENEERING, Brussel, B 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMITS ENGENEERING, employees, financial statistics.