SP Schoten

Contactgegevens SP Schoten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SP Schoten: address, phone, fax, email, website, opening hours

SP Schoten

Regio (region): Schoten Eur 2900 - BE, België

Adres (address): Kuipersakkerstraat 88, België

Telefoon (phone): +32 3 685 50 24 +32 3 685 50 24

Fax (fax): +32 3 685 50 24 +32 3 685 50 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SP Schoten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SP Schoten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SP Schoten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SP Schoten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SP Schoten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SP Schoten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SP Schoten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SP Schoten
Products information SP Schoten

BTW identificatienummer (tax): BE02629272460
Ondernemingsnummer: 4295623779
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SP Schoten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SP Schoten
(Get full report from official database of BE for SP Schoten)

Aanvulling soorten activiteiten voor SP Schoten
Addition kinds of activities for SP Schoten

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
28160105. Titaandioxide, anatase of rutiel (pigmenten) | Titanium dioxide, anatase or rutile (pigments)
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
34790217. Parkerizing | Parkerizing
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
51929902. Tijdschriften | Magazines
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij SP Schoten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SP Schoten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SP Schoten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SP Schoten. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van SP Schoten in sociale netwerken
Look for responds of SP Schoten in social networks

Lees alle opmerkingen voor SP Schoten. Laat een reactie achter voor SP Schoten. SP Schoten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SP Schoten. Leave a respond for SP Schoten. SP Schoten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SP Schoten op de google maps. Adres en contacten SP Schoten
Location of SP Schoten on the google maps. Address and contacts of SP Schoten

Andere gerelateerde bedrijven als come SP Schoten SP Schoten: VAN BOGGET JASPERS BVBA | Biltereyst A BVBA | Aexis (Belgium) SA | JARDIN DES SENTEURS-XAVIER DIELTIENS | Lambert Negoce SA

Other related companies as SP Schoten: VAN BOGGET JASPERS BVBA | Biltereyst A BVBA | Aexis (Belgium) SA | JARDIN DES SENTEURS-XAVIER DIELTIENS | Lambert Negoce SA

SP Schoten is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Schoten Eur 2900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SP Schoten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02629272460. Het bedrijf SP Schoten bevindt zich op het adres: Kuipersakkerstraat 88. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SP Schoten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SP Schoten is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SP Schoten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SP Schoten, openstaande posities, locatie van SP Schoten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SP Schoten is a company, that was registered 1988 in Schoten Eur 2900 - BE region, Belgium. Full name of company is SP Schoten, company assigned to the tax number BE02629272460. The company SP Schoten is located at the address: Kuipersakkerstraat 88. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SP Schoten were not found.
The main activity of SP Schoten is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SP Schoten is not available. You also can look at reviews of SP Schoten, open positions, location of SP Schoten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SP Schoten, Schoten Eur 2900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SP Schoten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SP Schoten, Schoten Eur 2900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SP Schoten, employees, financial statistics.