MSP

Contactgegevens MSP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MSP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MSP

Regio (region): Edegem, B-2650 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 186, België

Telefoon (phone): 32 3 454 27 28 32 3 454 27 28

Fax (fax): 32 3 454 27 88 32 3 454 27 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MSP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MSP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MSP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MSP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MSP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MSP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MSP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MSP
Products information MSP

BTW identificatienummer (tax): BE06311065673
Ondernemingsnummer: 4836425781
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MSP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MSP
(Get full report from official database of BE for MSP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MSP
Addition kinds of activities for MSP

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
20870201. Drankbasis | Beverage bases
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
51690800. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
89990701. Geologische consultant | Geological consultant

Werken bij MSP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MSP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MSP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MSP. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van MSP in sociale netwerken
Look for responds of MSP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MSP. Laat een reactie achter voor MSP. MSP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MSP. Leave a respond for MSP. MSP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MSP op de google maps. Adres en contacten MSP
Location of MSP on the google maps. Address and contacts of MSP

Andere gerelateerde bedrijven als come MSP MSP: Jary's BVBA | D.C. Interieur | Christensen S | Trucktechnic SA | ZEB Electronics NV

Other related companies as MSP: Jary's BVBA | D.C. Interieur | Christensen S | Trucktechnic SA | ZEB Electronics NV

MSP is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Edegem, B-2650 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MSP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06311065673. Het bedrijf MSP bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 186. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MSP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MSP is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MSP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MSP, openstaande posities, locatie van MSP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MSP is a company, that was registered 1999 in Edegem, B-2650 - BE region, Belgium. Full name of company is MSP, company assigned to the tax number BE06311065673. The company MSP is located at the address: Mechelsesteenweg 186. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MSP were not found.
The main activity of MSP is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MSP is not available. You also can look at reviews of MSP, open positions, location of MSP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MSP, Edegem, B-2650 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MSP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MSP, Edegem, B-2650 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MSP, employees, financial statistics.