Clive Rommelaere

Contactgegevens Clive Rommelaere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clive Rommelaere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clive Rommelaere

Regio (region): 9000 - Gent - Belgium, België

Adres (address): Oostendestraat 5, België

Telefoon (phone): 32-9-2457909 32-9-2457909

Fax (fax): +32 (4) 553-63-57 +32 (4) 553-63-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clive Rommelaere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clive Rommelaere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clive Rommelaere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clive Rommelaere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clive Rommelaere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clive Rommelaere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clive Rommelaere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clive Rommelaere
Products information Clive Rommelaere

BTW identificatienummer (tax): BE01550689697
Ondernemingsnummer: 5819702148
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Clive Rommelaere zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clive Rommelaere
(Get full report from official database of BE for Clive Rommelaere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clive Rommelaere
Addition kinds of activities for Clive Rommelaere

781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij Clive Rommelaere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clive Rommelaere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clive Rommelaere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clive Rommelaere. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Clive Rommelaere in sociale netwerken
Look for responds of Clive Rommelaere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clive Rommelaere. Laat een reactie achter voor Clive Rommelaere. Clive Rommelaere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clive Rommelaere. Leave a respond for Clive Rommelaere. Clive Rommelaere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clive Rommelaere op de google maps. Adres en contacten Clive Rommelaere
Location of Clive Rommelaere on the google maps. Address and contacts of Clive Rommelaere

Andere gerelateerde bedrijven als come Clive Rommelaere Clive Rommelaere: Euro-Tomat BVBA | EXBUNA INTERNATIONAL & CO | Labarque Spuitwerken | Schoefs-Geerkens C | AAAR Quicke Edward BVBA

Other related companies as Clive Rommelaere: Euro-Tomat BVBA | EXBUNA INTERNATIONAL & CO | Labarque Spuitwerken | Schoefs-Geerkens C | AAAR Quicke Edward BVBA

Clive Rommelaere is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio 9000 - Gent - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Clive Rommelaere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01550689697. Het bedrijf Clive Rommelaere bevindt zich op het adres: Oostendestraat 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Clive Rommelaere zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clive Rommelaere is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clive Rommelaere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clive Rommelaere, openstaande posities, locatie van Clive Rommelaere op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clive Rommelaere is a company, that was registered 1994 in 9000 - Gent - Belgium region, Belgium. Full name of company is Clive Rommelaere, company assigned to the tax number BE01550689697. The company Clive Rommelaere is located at the address: Oostendestraat 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Clive Rommelaere were not found.
The main activity of Clive Rommelaere is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clive Rommelaere is not available. You also can look at reviews of Clive Rommelaere, open positions, location of Clive Rommelaere on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clive Rommelaere, 9000 - Gent - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clive Rommelaere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clive Rommelaere, 9000 - Gent - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clive Rommelaere, employees, financial statistics.