TAS

Contactgegevens TAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAS

Regio (region): 1348 - Brabant Wallon - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue des Mespeliers 19/102 - Louvain-La-Neuve, België

Telefoon (phone): (0032)10452916 (0032)10452916

Fax (fax): +32 (87) 766-70-19 +32 (87) 766-70-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAS
Products information TAS

BTW identificatienummer (tax): BE08233123779
Ondernemingsnummer: 8979919433
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAS
(Get full report from official database of BE for TAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAS
Addition kinds of activities for TAS

611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
28359911. Radioactieve diagnostische stoffen | Radioactive diagnostic substances
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij TAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van TAS in sociale netwerken
Look for responds of TAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAS. Laat een reactie achter voor TAS. TAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAS. Leave a respond for TAS. TAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAS op de google maps. Adres en contacten TAS
Location of TAS on the google maps. Address and contacts of TAS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAS TAS: ABVV | A A LONGIN SERVICE | Just Communication | Forté BVBA | Dequeecker NV

Other related companies as TAS: ABVV | A A LONGIN SERVICE | Just Communication | Forté BVBA | Dequeecker NV

TAS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio 1348 - Brabant Wallon - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is TAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233123779. Het bedrijf TAS bevindt zich op het adres: Avenue des Mespeliers 19/102 - Louvain-La-Neuve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAS is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAS, openstaande posities, locatie van TAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAS is a company, that was registered 1992 in 1348 - Brabant Wallon - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is TAS, company assigned to the tax number BE08233123779. The company TAS is located at the address: Avenue des Mespeliers 19/102 - Louvain-La-Neuve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TAS were not found.
The main activity of TAS is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAS is not available. You also can look at reviews of TAS, open positions, location of TAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAS, 1348 - Brabant Wallon - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAS, 1348 - Brabant Wallon - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAS, employees, financial statistics.