Tailormade Logistics

Contactgegevens Tailormade Logistics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tailormade Logistics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tailormade Logistics

Regio (region): Gent-Zeehaven 9042 - BE, België

Adres (address): Skaldenstraat 60 /, België

Telefoon (phone): ++32 9 255 58 58 ++32 9 255 58 58

Fax (fax): ++32 9 255 58 50 ++32 9 255 58 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tailormade Logistics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tailormade Logistics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tailormade Logistics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tailormade Logistics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tailormade Logistics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tailormade Logistics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tailormade Logistics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tailormade Logistics
Products information Tailormade Logistics

BTW identificatienummer (tax): BE02719909667
Ondernemingsnummer: 3184356689
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tailormade Logistics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tailormade Logistics
(Get full report from official database of BE for Tailormade Logistics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tailormade Logistics
Addition kinds of activities for Tailormade Logistics

22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
35429903. Chemische explosieven metaalvormende machines | Chemical explosives metal forming machines
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij Tailormade Logistics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tailormade Logistics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tailormade Logistics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tailormade Logistics. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van Tailormade Logistics in sociale netwerken
Look for responds of Tailormade Logistics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tailormade Logistics. Laat een reactie achter voor Tailormade Logistics. Tailormade Logistics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tailormade Logistics. Leave a respond for Tailormade Logistics. Tailormade Logistics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tailormade Logistics op de google maps. Adres en contacten Tailormade Logistics
Location of Tailormade Logistics on the google maps. Address and contacts of Tailormade Logistics

Andere gerelateerde bedrijven als come Tailormade Logistics Tailormade Logistics: DE BECK koeltechniek BVBA | Courtage Baudson Naveau SPRL | Coriotech NV | Il Fondamento VZW | PASCAL SCHMATZ

Other related companies as Tailormade Logistics: DE BECK koeltechniek BVBA | Courtage Baudson Naveau SPRL | Coriotech NV | Il Fondamento VZW | PASCAL SCHMATZ

Tailormade Logistics is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent-Zeehaven 9042 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Tailormade Logistics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02719909667. Het bedrijf Tailormade Logistics bevindt zich op het adres: Skaldenstraat 60 /. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tailormade Logistics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tailormade Logistics is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tailormade Logistics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tailormade Logistics, openstaande posities, locatie van Tailormade Logistics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tailormade Logistics is a company, that was registered 2012 in Gent-Zeehaven 9042 - BE region, Belgium. Full name of company is Tailormade Logistics, company assigned to the tax number BE02719909667. The company Tailormade Logistics is located at the address: Skaldenstraat 60 /. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tailormade Logistics were not found.
The main activity of Tailormade Logistics is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tailormade Logistics is not available. You also can look at reviews of Tailormade Logistics, open positions, location of Tailormade Logistics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tailormade Logistics, Gent-Zeehaven 9042 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tailormade Logistics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tailormade Logistics, Gent-Zeehaven 9042 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tailormade Logistics, employees, financial statistics.