Broeckx, Ismael

Contactgegevens Broeckx, Ismael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Broeckx, Ismael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Broeckx, Ismael

Regio (region): Balen, Antw 2490 - BE, België

Adres (address): Hoevenweg 3, België

Telefoon (phone): +32 (14) 430-14-32 +32 (14) 430-14-32

Fax (fax): 32 14 32 39 40 32 14 32 39 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Broeckx, Ismael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Broeckx, Ismael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Broeckx, Ismael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Broeckx, Ismael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Broeckx, Ismael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Broeckx, Ismael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Broeckx, Ismael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Broeckx, Ismael
Products information Broeckx, Ismael

BTW identificatienummer (tax): BE06144348144
Ondernemingsnummer: 2271392822
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Broeckx, Ismael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Broeckx, Ismael
(Get full report from official database of BE for Broeckx, Ismael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Broeckx, Ismael
Addition kinds of activities for Broeckx, Ismael

22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
38429924. Tape, lijm: medicatie of niet-medicatie | Tape, adhesive: medicated or non-medicated
50829903. Voorladers | Front end loaders
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'

Werken bij Broeckx, Ismael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Broeckx, Ismael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Broeckx, Ismael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Broeckx, Ismael. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Broeckx, Ismael in sociale netwerken
Look for responds of Broeckx, Ismael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Broeckx, Ismael. Laat een reactie achter voor Broeckx, Ismael. Broeckx, Ismael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Broeckx, Ismael. Leave a respond for Broeckx, Ismael. Broeckx, Ismael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Broeckx, Ismael op de google maps. Adres en contacten Broeckx, Ismael
Location of Broeckx, Ismael on the google maps. Address and contacts of Broeckx, Ismael

Andere gerelateerde bedrijven als come Broeckx, Ismael Broeckx, Ismael: A | Immo Vandaele | De Vroey B.V.B.A. | Menuiserie D. Granhenry S.A. | Saillart Bouwspecialiteiten N.V.

Other related companies as Broeckx, Ismael: A | Immo Vandaele | De Vroey B.V.B.A. | Menuiserie D. Granhenry S.A. | Saillart Bouwspecialiteiten N.V.

Broeckx, Ismael is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Balen, Antw 2490 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Broeckx, Ismael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144348144. Het bedrijf Broeckx, Ismael bevindt zich op het adres: Hoevenweg 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Broeckx, Ismael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Broeckx, Ismael is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Broeckx, Ismael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Broeckx, Ismael, openstaande posities, locatie van Broeckx, Ismael op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Broeckx, Ismael is a company, that was registered 1996 in Balen, Antw 2490 - BE region, Belgium. Full name of company is Broeckx, Ismael, company assigned to the tax number BE06144348144. The company Broeckx, Ismael is located at the address: Hoevenweg 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Broeckx, Ismael were not found.
The main activity of Broeckx, Ismael is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Broeckx, Ismael is not available. You also can look at reviews of Broeckx, Ismael, open positions, location of Broeckx, Ismael on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Broeckx, Ismael, Balen, Antw 2490 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Broeckx, Ismael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Broeckx, Ismael, Balen, Antw 2490 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Broeckx, Ismael, employees, financial statistics.