Rams Diamonds NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Rams Diamonds NV
Private companiesReal Estate • Rams Diamonds NV

Contactgegevens Rams Diamonds NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rams Diamonds NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rams Diamonds NV

Regio (region): Boom, Eur 2850 - BE, België

Adres (address): Antwerpsestraat 406, België

Telefoon (phone): 32 3 888 27 26 32 3 888 27 26

Fax (fax): 32 3 888 27 26 32 3 888 27 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rams Diamonds NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rams Diamonds NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rams Diamonds NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rams Diamonds NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rams Diamonds NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rams Diamonds NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rams Diamonds NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rams Diamonds NV
Products information Rams Diamonds NV

BTW identificatienummer (tax): BE02078857421
Ondernemingsnummer: 9734954833
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rams Diamonds NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rams Diamonds NV
(Get full report from official database of BE for Rams Diamonds NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rams Diamonds NV
Addition kinds of activities for Rams Diamonds NV

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
26210404. Matrix papier | Matrix paper
32810504. Statuary, marmer | Statuary, marble
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
39659902. Hair curlers | Hair curlers

Werken bij Rams Diamonds NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rams Diamonds NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rams Diamonds NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rams Diamonds NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van Rams Diamonds NV in sociale netwerken
Look for responds of Rams Diamonds NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rams Diamonds NV. Laat een reactie achter voor Rams Diamonds NV. Rams Diamonds NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rams Diamonds NV. Leave a respond for Rams Diamonds NV. Rams Diamonds NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rams Diamonds NV op de google maps. Adres en contacten Rams Diamonds NV
Location of Rams Diamonds NV on the google maps. Address and contacts of Rams Diamonds NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rams Diamonds NV Rams Diamonds NV: AXA-THERM | De Smedt Metaalconstructie NV | Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV | Nitsuko | Patrick Samoy

Other related companies as Rams Diamonds NV: AXA-THERM | De Smedt Metaalconstructie NV | Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV | Nitsuko | Patrick Samoy

Rams Diamonds NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Boom, Eur 2850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Rams Diamonds NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02078857421. Het bedrijf Rams Diamonds NV bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 406. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rams Diamonds NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rams Diamonds NV is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rams Diamonds NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rams Diamonds NV, openstaande posities, locatie van Rams Diamonds NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rams Diamonds NV is a company, that was registered 1992 in Boom, Eur 2850 - BE region, Belgium. Full name of company is Rams Diamonds NV, company assigned to the tax number BE02078857421. The company Rams Diamonds NV is located at the address: Antwerpsestraat 406. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rams Diamonds NV were not found.
The main activity of Rams Diamonds NV is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rams Diamonds NV is not available. You also can look at reviews of Rams Diamonds NV, open positions, location of Rams Diamonds NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rams Diamonds NV, Boom, Eur 2850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rams Diamonds NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rams Diamonds NV, Boom, Eur 2850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rams Diamonds NV, employees, financial statistics.