PC Gameplay

Contactgegevens PC Gameplay: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC Gameplay: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC Gameplay

Regio (region): Geel, 2440 - BE, België

Adres (address): Perrestraat 182, België

Telefoon (phone): 32-14-562648 32-14-562648

Fax (fax): 32-14-562644 32-14-562644

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC Gameplay: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC Gameplay"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC Gameplay"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC Gameplay, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC Gameplay. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC Gameplay, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC Gameplay. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC Gameplay
Products information PC Gameplay

BTW identificatienummer (tax): BE02721282958
Ondernemingsnummer: 4940246582
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PC Gameplay zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC Gameplay
(Get full report from official database of BE for PC Gameplay)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC Gameplay
Addition kinds of activities for PC Gameplay

9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
24110104. Stavenbouten, hout: gekapt | Stave bolts, wood: hewn
38250208. Distorsiemeters en analysatoren | Distortion meters and analyzers
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
54619902. Brood | Bread
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations

Werken bij PC Gameplay: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC Gameplay: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC Gameplay. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC Gameplay. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van PC Gameplay in sociale netwerken
Look for responds of PC Gameplay in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC Gameplay. Laat een reactie achter voor PC Gameplay. PC Gameplay bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC Gameplay. Leave a respond for PC Gameplay. PC Gameplay on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC Gameplay op de google maps. Adres en contacten PC Gameplay
Location of PC Gameplay on the google maps. Address and contacts of PC Gameplay

Andere gerelateerde bedrijven als come PC Gameplay PC Gameplay: Van Der Valk NV | VERHEYDEN COMPUTERHANDEL | Meynzer & Zonen BVBA | PAMPA | De Graeve SA

Other related companies as PC Gameplay: Van Der Valk NV | VERHEYDEN COMPUTERHANDEL | Meynzer & Zonen BVBA | PAMPA | De Graeve SA

PC Gameplay is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Geel, 2440 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PC Gameplay, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02721282958. Het bedrijf PC Gameplay bevindt zich op het adres: Perrestraat 182. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PC Gameplay zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC Gameplay is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC Gameplay is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC Gameplay, openstaande posities, locatie van PC Gameplay op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PC Gameplay is a company, that was registered 2010 in Geel, 2440 - BE region, Belgium. Full name of company is PC Gameplay, company assigned to the tax number BE02721282958. The company PC Gameplay is located at the address: Perrestraat 182. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PC Gameplay were not found.
The main activity of PC Gameplay is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PC Gameplay is not available. You also can look at reviews of PC Gameplay, open positions, location of PC Gameplay on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC Gameplay, Geel, 2440 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC Gameplay, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC Gameplay, Geel, 2440 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC Gameplay, employees, financial statistics.