Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV

Contactgegevens Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV

Regio (region): Groot-Bijgaarden, VB 1702 - BE, België

Adres (address): Gossetlaan 30, België

Telefoon (phone): 32 (2) 467 26 88 32 (2) 467 26 88

Fax (fax): 32 (2) 467 26 96 32 (2) 467 26 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV
Products information Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV

BTW identificatienummer (tax): BE04543640136
Ondernemingsnummer: 4006134033
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV
Addition kinds of activities for Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV

5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
22310200. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Laat een reactie achter voor Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Leave a respond for Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV. Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV
Location of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: Schevenels A | Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA | ABZ Products nv | IT-factory bvba | Kris Buytaert

Other related companies as Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV: Schevenels A | Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA | ABZ Products nv | IT-factory bvba | Kris Buytaert

Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Groot-Bijgaarden, VB 1702 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04543640136. Het bedrijf Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV bevindt zich op het adres: Gossetlaan 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, openstaande posities, locatie van Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is a company, that was registered 1994 in Groot-Bijgaarden, VB 1702 - BE region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, company assigned to the tax number BE04543640136. The company Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is located at the address: Gossetlaan 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV were not found.
The main activity of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, open positions, location of Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, Groot-Bijgaarden, VB 1702 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, Groot-Bijgaarden, VB 1702 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV, employees, financial statistics.