AQUACONFORT S.A

Contactgegevens AQUACONFORT S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUACONFORT S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUACONFORT S.A

Regio (region): Aiseau-Presles, Hainaut 6250 - BE, België

Adres (address): 198 rue d'Oignies, België

Telefoon (phone): 3271775502 3271775502

Fax (fax): +32 (59) 515-65-97 +32 (59) 515-65-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUACONFORT S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUACONFORT S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUACONFORT S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUACONFORT S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUACONFORT S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUACONFORT S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUACONFORT S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUACONFORT S.A
Products information AQUACONFORT S.A

BTW identificatienummer (tax): BE07410797119
Ondernemingsnummer: 8753051757
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AQUACONFORT S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUACONFORT S.A
(Get full report from official database of BE for AQUACONFORT S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUACONFORT S.A
Addition kinds of activities for AQUACONFORT S.A

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
29110301. Zure olie | Acid oil
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij AQUACONFORT S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUACONFORT S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUACONFORT S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUACONFORT S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van AQUACONFORT S.A in sociale netwerken
Look for responds of AQUACONFORT S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUACONFORT S.A. Laat een reactie achter voor AQUACONFORT S.A. AQUACONFORT S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUACONFORT S.A. Leave a respond for AQUACONFORT S.A. AQUACONFORT S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUACONFORT S.A op de google maps. Adres en contacten AQUACONFORT S.A
Location of AQUACONFORT S.A on the google maps. Address and contacts of AQUACONFORT S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUACONFORT S.A AQUACONFORT S.A: Dallemagne | Ahrend Office Products NV | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | R.O.B.-REGISTRE DES OSTEOPATHES DE BELGIQUE | AQUA-SOFT

Other related companies as AQUACONFORT S.A: Dallemagne | Ahrend Office Products NV | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | R.O.B.-REGISTRE DES OSTEOPATHES DE BELGIQUE | AQUA-SOFT

AQUACONFORT S.A is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Aiseau-Presles, Hainaut 6250 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUACONFORT S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07410797119. Het bedrijf AQUACONFORT S.A bevindt zich op het adres: 198 rue d'Oignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AQUACONFORT S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUACONFORT S.A is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUACONFORT S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUACONFORT S.A, openstaande posities, locatie van AQUACONFORT S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUACONFORT S.A is a company, that was registered 1993 in Aiseau-Presles, Hainaut 6250 - BE region, Belgium. Full name of company is AQUACONFORT S.A, company assigned to the tax number BE07410797119. The company AQUACONFORT S.A is located at the address: 198 rue d'Oignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AQUACONFORT S.A were not found.
The main activity of AQUACONFORT S.A is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUACONFORT S.A is not available. You also can look at reviews of AQUACONFORT S.A, open positions, location of AQUACONFORT S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUACONFORT S.A, Aiseau-Presles, Hainaut 6250 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUACONFORT S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUACONFORT S.A, Aiseau-Presles, Hainaut 6250 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUACONFORT S.A, employees, financial statistics.