Vandiepenbeeck, Marc

Contactgegevens Vandiepenbeeck, Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandiepenbeeck, Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandiepenbeeck, Marc

Regio (region): Brussels Brussels - BE, België

Adres (address): Avenue Circulaire 110, België

Telefoon (phone): +32-477/495221 +32-477/495221

Fax (fax): +32 (87) 382-54-47 +32 (87) 382-54-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandiepenbeeck, Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandiepenbeeck, Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandiepenbeeck, Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandiepenbeeck, Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandiepenbeeck, Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandiepenbeeck, Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandiepenbeeck, Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandiepenbeeck, Marc
Products information Vandiepenbeeck, Marc

BTW identificatienummer (tax): BE02395812988
Ondernemingsnummer: 2794342041
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vandiepenbeeck, Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandiepenbeeck, Marc
(Get full report from official database of BE for Vandiepenbeeck, Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandiepenbeeck, Marc
Addition kinds of activities for Vandiepenbeeck, Marc

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
50520102. Goud erts | Gold ore
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij Vandiepenbeeck, Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandiepenbeeck, Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandiepenbeeck, Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandiepenbeeck, Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

Zoek naar antwoorden van Vandiepenbeeck, Marc in sociale netwerken
Look for responds of Vandiepenbeeck, Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandiepenbeeck, Marc. Laat een reactie achter voor Vandiepenbeeck, Marc. Vandiepenbeeck, Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandiepenbeeck, Marc. Leave a respond for Vandiepenbeeck, Marc. Vandiepenbeeck, Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandiepenbeeck, Marc op de google maps. Adres en contacten Vandiepenbeeck, Marc
Location of Vandiepenbeeck, Marc on the google maps. Address and contacts of Vandiepenbeeck, Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandiepenbeeck, Marc Vandiepenbeeck, Marc: V D E Metaalkonstrukties BVBA | Plan S | Geny | Bijenhof B.V.B.A. | Saphibois-Durlang SPRL

Other related companies as Vandiepenbeeck, Marc: V D E Metaalkonstrukties BVBA | Plan S | Geny | Bijenhof B.V.B.A. | Saphibois-Durlang SPRL

Vandiepenbeeck, Marc is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandiepenbeeck, Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02395812988. Het bedrijf Vandiepenbeeck, Marc bevindt zich op het adres: Avenue Circulaire 110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vandiepenbeeck, Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandiepenbeeck, Marc is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandiepenbeeck, Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandiepenbeeck, Marc, openstaande posities, locatie van Vandiepenbeeck, Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandiepenbeeck, Marc is a company, that was registered 1991 in Brussels Brussels - BE region, Belgium. Full name of company is Vandiepenbeeck, Marc, company assigned to the tax number BE02395812988. The company Vandiepenbeeck, Marc is located at the address: Avenue Circulaire 110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vandiepenbeeck, Marc were not found.
The main activity of Vandiepenbeeck, Marc is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandiepenbeeck, Marc is not available. You also can look at reviews of Vandiepenbeeck, Marc, open positions, location of Vandiepenbeeck, Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandiepenbeeck, Marc, Brussels Brussels - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandiepenbeeck, Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandiepenbeeck, Marc, Brussels Brussels - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandiepenbeeck, Marc, employees, financial statistics.