RALPH COMPANY

Contactgegevens RALPH COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RALPH COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RALPH COMPANY

Regio (region): WAVRE, 1300 - BE, België

Adres (address): 5 AVENUE EDISON, België

Telefoon (phone): +32 (53) 309-53-25 +32 (53) 309-53-25

Fax (fax): 32 10 81.84.11 32 10 81.84.11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RALPH COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RALPH COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RALPH COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RALPH COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RALPH COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RALPH COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RALPH COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RALPH COMPANY
Products information RALPH COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE02495239257
Ondernemingsnummer: 9320770263
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RALPH COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RALPH COMPANY
(Get full report from official database of BE for RALPH COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RALPH COMPANY
Addition kinds of activities for RALPH COMPANY

179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
20240105. parfait | Parfait
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij RALPH COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RALPH COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RALPH COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RALPH COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van RALPH COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of RALPH COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RALPH COMPANY. Laat een reactie achter voor RALPH COMPANY. RALPH COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RALPH COMPANY. Leave a respond for RALPH COMPANY. RALPH COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RALPH COMPANY op de google maps. Adres en contacten RALPH COMPANY
Location of RALPH COMPANY on the google maps. Address and contacts of RALPH COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come RALPH COMPANY RALPH COMPANY: Werbrouck Valerie | BAUKNECHT-ELECTRO TECHNICS | Koninklijk Atheneum Redingenhof De Ring | De Bondt BVBA | PIERRE LILIEN

Other related companies as RALPH COMPANY: Werbrouck Valerie | BAUKNECHT-ELECTRO TECHNICS | Koninklijk Atheneum Redingenhof De Ring | De Bondt BVBA | PIERRE LILIEN

RALPH COMPANY is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio WAVRE, 1300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is RALPH COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02495239257. Het bedrijf RALPH COMPANY bevindt zich op het adres: 5 AVENUE EDISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RALPH COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RALPH COMPANY is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RALPH COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RALPH COMPANY, openstaande posities, locatie van RALPH COMPANY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RALPH COMPANY is a company, that was registered 2000 in WAVRE, 1300 - BE region, Belgium. Full name of company is RALPH COMPANY, company assigned to the tax number BE02495239257. The company RALPH COMPANY is located at the address: 5 AVENUE EDISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RALPH COMPANY were not found.
The main activity of RALPH COMPANY is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RALPH COMPANY is not available. You also can look at reviews of RALPH COMPANY, open positions, location of RALPH COMPANY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RALPH COMPANY, WAVRE, 1300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RALPH COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RALPH COMPANY, WAVRE, 1300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RALPH COMPANY, employees, financial statistics.