Banco Pimiento

Contactgegevens Banco Pimiento: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banco Pimiento: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banco Pimiento

Regio (region): Brussels Brabant 1040 - BE, België

Adres (address): 24 Bd Louis Schmidt, België

Telefoon (phone): 32 2 733 97 60 32 2 733 97 60

Fax (fax): 32 2 733 05 99 32 2 733 05 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banco Pimiento: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banco Pimiento"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banco Pimiento"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banco Pimiento, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banco Pimiento. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banco Pimiento, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banco Pimiento. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banco Pimiento
Products information Banco Pimiento

BTW identificatienummer (tax): BE04086059570
Ondernemingsnummer: 5743621826
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Banco Pimiento zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banco Pimiento
(Get full report from official database of BE for Banco Pimiento)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banco Pimiento
Addition kinds of activities for Banco Pimiento

738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood

Werken bij Banco Pimiento: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banco Pimiento: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banco Pimiento. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banco Pimiento. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van Banco Pimiento in sociale netwerken
Look for responds of Banco Pimiento in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banco Pimiento. Laat een reactie achter voor Banco Pimiento. Banco Pimiento bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banco Pimiento. Leave a respond for Banco Pimiento. Banco Pimiento on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banco Pimiento op de google maps. Adres en contacten Banco Pimiento
Location of Banco Pimiento on the google maps. Address and contacts of Banco Pimiento

Andere gerelateerde bedrijven als come Banco Pimiento Banco Pimiento: GROUPE RECHERCHES ET D'INTERVENTIONS EN RESSOURCES HUMAINES sprl HOSTERT | Peclers Garage SPRL | DE METAALBEWERKERS NV | All Language Services | KELDOR BVBA

Other related companies as Banco Pimiento: GROUPE RECHERCHES ET D'INTERVENTIONS EN RESSOURCES HUMAINES sprl HOSTERT | Peclers Garage SPRL | DE METAALBEWERKERS NV | All Language Services | KELDOR BVBA

Banco Pimiento is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussels Brabant 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Banco Pimiento, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086059570. Het bedrijf Banco Pimiento bevindt zich op het adres: 24 Bd Louis Schmidt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Banco Pimiento zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banco Pimiento is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banco Pimiento is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banco Pimiento, openstaande posities, locatie van Banco Pimiento op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Banco Pimiento is a company, that was registered 2018 in Brussels Brabant 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Banco Pimiento, company assigned to the tax number BE04086059570. The company Banco Pimiento is located at the address: 24 Bd Louis Schmidt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Banco Pimiento were not found.
The main activity of Banco Pimiento is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Banco Pimiento is not available. You also can look at reviews of Banco Pimiento, open positions, location of Banco Pimiento on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banco Pimiento, Brussels Brabant 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banco Pimiento, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banco Pimiento, Brussels Brabant 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banco Pimiento, employees, financial statistics.