CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Private companiesDepository Institutions • CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Contactgegevens CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Ezelstraat 25,8000, België

Telefoon (phone): 050 47 13 50 050 47 13 50

Fax (fax): 050 47 13 58 050 47 13 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Products information CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09187286376
Ondernemingsnummer: 6772216796
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
(Get full report from official database of BE for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Addition kinds of activities for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
28191005. Zwaar water | Heavy water
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers

Werken bij CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW in sociale netwerken
Look for responds of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Laat een reactie achter voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Leave a respond for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW op de google maps. Adres en contacten CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Location of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on the google maps. Address and contacts of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: Accountantskantoor Fibelco BVBA | GENERAL SECURITY MANAGEMENT SPRL | Ferme de Grambais | Gebroeders Hendrickx N.V. | RoeLeBoeL

Other related companies as CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: Accountantskantoor Fibelco BVBA | GENERAL SECURITY MANAGEMENT SPRL | Ferme de Grambais | Gebroeders Hendrickx N.V. | RoeLeBoeL

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09187286376. Het bedrijf CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW bevindt zich op het adres: Ezelstraat 25,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, openstaande posities, locatie van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is a company, that was registered 2017 in Brugge region, Belgium. Full name of company is CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, company assigned to the tax number BE09187286376. The company CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is located at the address: Ezelstraat 25,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW were not found.
The main activity of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is not available. You also can look at reviews of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, open positions, location of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, employees, financial statistics.