Micro Channel Hardware

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Micro Channel Hardware
Private companiesPrimary Metal Industries • Micro Channel Hardware

Contactgegevens Micro Channel Hardware: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Micro Channel Hardware: address, phone, fax, email, website, opening hours

Micro Channel Hardware

Regio (region): Brussels 1080 - BE, België

Adres (address): 33-35 rue de koninck, België

Telefoon (phone): +32 2 412 02 20 +32 2 412 02 20

Fax (fax): +32 (9) 770-76-49 +32 (9) 770-76-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Micro Channel Hardware: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Micro Channel Hardware"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Micro Channel Hardware"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Micro Channel Hardware, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Micro Channel Hardware. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Micro Channel Hardware, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Micro Channel Hardware. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Micro Channel Hardware
Products information Micro Channel Hardware

BTW identificatienummer (tax): BE01881652832
Ondernemingsnummer: 5989166259
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Micro Channel Hardware zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Micro Channel Hardware
(Get full report from official database of BE for Micro Channel Hardware)

Aanvulling soorten activiteiten voor Micro Channel Hardware
Addition kinds of activities for Micro Channel Hardware

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij Micro Channel Hardware: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Micro Channel Hardware: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Micro Channel Hardware. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Micro Channel Hardware. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Micro Channel Hardware in sociale netwerken
Look for responds of Micro Channel Hardware in social networks

Lees alle opmerkingen voor Micro Channel Hardware. Laat een reactie achter voor Micro Channel Hardware. Micro Channel Hardware bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Micro Channel Hardware. Leave a respond for Micro Channel Hardware. Micro Channel Hardware on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Micro Channel Hardware op de google maps. Adres en contacten Micro Channel Hardware
Location of Micro Channel Hardware on the google maps. Address and contacts of Micro Channel Hardware

Andere gerelateerde bedrijven als come Micro Channel Hardware Micro Channel Hardware: STUDIO WOAKS SPRL | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL | Petroleum Services SA | Francky Cieters | Ruth Verboven

Other related companies as Micro Channel Hardware: STUDIO WOAKS SPRL | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL | Petroleum Services SA | Francky Cieters | Ruth Verboven

Micro Channel Hardware is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussels 1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Micro Channel Hardware, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881652832. Het bedrijf Micro Channel Hardware bevindt zich op het adres: 33-35 rue de koninck. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Micro Channel Hardware zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Micro Channel Hardware is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Micro Channel Hardware is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Micro Channel Hardware, openstaande posities, locatie van Micro Channel Hardware op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Micro Channel Hardware is a company, that was registered 2004 in Brussels 1080 - BE region, Belgium. Full name of company is Micro Channel Hardware, company assigned to the tax number BE01881652832. The company Micro Channel Hardware is located at the address: 33-35 rue de koninck. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Micro Channel Hardware were not found.
The main activity of Micro Channel Hardware is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Micro Channel Hardware is not available. You also can look at reviews of Micro Channel Hardware, open positions, location of Micro Channel Hardware on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Micro Channel Hardware, Brussels 1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Micro Channel Hardware, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Micro Channel Hardware, Brussels 1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Micro Channel Hardware, employees, financial statistics.