ATON PUBLISHING SPRL

Contactgegevens ATON PUBLISHING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATON PUBLISHING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATON PUBLISHING SPRL

Regio (region): WOLUWE ST LAMBERT B- 1200 - BE, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 113 bte 28, België

Telefoon (phone): +32 2 7724047 +32 2 7724047

Fax (fax): +32 2 771 98 01 +32 2 771 98 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATON PUBLISHING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATON PUBLISHING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATON PUBLISHING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATON PUBLISHING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATON PUBLISHING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATON PUBLISHING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATON PUBLISHING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATON PUBLISHING SPRL
Products information ATON PUBLISHING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01298004150
Ondernemingsnummer: 6735961914
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATON PUBLISHING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATON PUBLISHING SPRL
(Get full report from official database of BE for ATON PUBLISHING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATON PUBLISHING SPRL
Addition kinds of activities for ATON PUBLISHING SPRL

28249912. Proteinvezels | Protein fibers
29110503. Vetten, smeren | Greases, lubricating
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
50729905. nozzles | Nozzles
50990205. Pulphout | Pulpwood
51129901. Lege boeken | Blank books

Werken bij ATON PUBLISHING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATON PUBLISHING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATON PUBLISHING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATON PUBLISHING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van ATON PUBLISHING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATON PUBLISHING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATON PUBLISHING SPRL. Laat een reactie achter voor ATON PUBLISHING SPRL. ATON PUBLISHING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATON PUBLISHING SPRL. Leave a respond for ATON PUBLISHING SPRL. ATON PUBLISHING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATON PUBLISHING SPRL op de google maps. Adres en contacten ATON PUBLISHING SPRL
Location of ATON PUBLISHING SPRL on the google maps. Address and contacts of ATON PUBLISHING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATON PUBLISHING SPRL ATON PUBLISHING SPRL: Software Developments NV | Kopie Harelbeke | Baeten-Van Es BVBA | Blanca Sport BVBA | ALTER VINUM

Other related companies as ATON PUBLISHING SPRL: Software Developments NV | Kopie Harelbeke | Baeten-Van Es BVBA | Blanca Sport BVBA | ALTER VINUM

ATON PUBLISHING SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio WOLUWE ST LAMBERT B- 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ATON PUBLISHING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01298004150. Het bedrijf ATON PUBLISHING SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 113 bte 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATON PUBLISHING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATON PUBLISHING SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATON PUBLISHING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATON PUBLISHING SPRL, openstaande posities, locatie van ATON PUBLISHING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATON PUBLISHING SPRL is a company, that was registered 1994 in WOLUWE ST LAMBERT B- 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is ATON PUBLISHING SPRL, company assigned to the tax number BE01298004150. The company ATON PUBLISHING SPRL is located at the address: Avenue Paul Hymans 113 bte 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATON PUBLISHING SPRL were not found.
The main activity of ATON PUBLISHING SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATON PUBLISHING SPRL is not available. You also can look at reviews of ATON PUBLISHING SPRL, open positions, location of ATON PUBLISHING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATON PUBLISHING SPRL, WOLUWE ST LAMBERT B- 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATON PUBLISHING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATON PUBLISHING SPRL, WOLUWE ST LAMBERT B- 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATON PUBLISHING SPRL, employees, financial statistics.